Κοκλώνης και Ζαρίφη «κάηκαν» σε ντουέτο-έκπληξη (video)

Must Read

Μετά το «Μαγκάβα Τουτ» που τραγούδησε σε βιντεοκλίπ με τη Χριστίνα Παππά κι έγινε μέχρι και challenge στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης επέστρεψε με νέο ντουέτο-έκπληξη! Ποια βρέθηκε στο πλευρό του «Mr Travel» αυτή τη φορά; Η Κατερίνα Ζαρίφη, με τους δυο τους να… καίγονται, σαν την πυρωμένη άμμο!

Σωστά μαντεύετε, ο Νίκος και η Κατερίνα ερμήνευσαν το «Καίγομαι», ένα κομμάτι που έγινε τεράστια επιτυχία στο παρελθόν με τις φωνές του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και της Κωνσταντίνας. Μάλιστα, το βιντεοκλίπ της ανατρεπτικής διασκευής του τραγουδιού με τον Κοκλώνη και τη Ζαρίφη γυρίστηκε στον ίδιο χώρο όπου είχε γυριστεί και το πρωτότυπο κλιπ.

Ο λόγος για τον πύργο της Δούκισσας της Πλακεντίας, στην Πεντέλη, ο οποίος δονήθηκε και πάλι στους ρυθμούς του «Καίγομαι», που είπαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, με πολύ κέφι και μπρίο, ο Νίκος και η Κατερίνα. Οσο για τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ, την έκανε ο Κώστας Καπετανίδης με πολυμελές καστ.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει και φέτος την ταξιδιωτική εκπομπή του «Celebrity Travel» στο Open, ενώ έχει στα σκαριά και το show «Just the 2 of us», που πρόκειται να παρουσιάσει στο ίδιο κανάλι από τις αρχές της νέας χρονιάς.

Δείτε επίσης: Ο καρκίνος «χτύπησε» την Άσπα Τσίνα λίγο πριν την επιστροφή στο τραγούδι: Δεν φοβάμαι τον θάνατο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This