Η Τζένη Μπαλατσινού απαντά στο αν η κόρη της Αμαλία, παντρεύεται κι αν είναι έγκυος

«Και η μυθοπλασία έχει τα όρια της» έγραψε μεταξύ άλλων σύζυγος του Βασίλη Κικίλια

Must Read

H Tζένη Μπαλατσινού με δυο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έβαλε τέλος στα fake news που κυκλοφορούσαν και αφορούσαν στην κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου, την οποία ήθελαν να είναι έγκυος και να παντρεύεται σύντομα.

Η Τζένη Μπαλατσινού διέψευσε και τις δυο ειδήσεις παραθέτοντας μάλιστα και το σχετικό δημοσίευμα ενός περιοδικού.

“Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένειά μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, πού, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνσης πλημμύρισαν τα μάτια μου. Η “λεπτομέρεια” ότι κανένα σημείο της αφήγησης δεν συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα -πλην αναληθή- σενάρια για το μέλλον του…

Υ.Γ: Όχι δεν ράβομαι για το γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά και η μυθοπλασία έχει τα όρια της…” γράφει η Τζένη Μπαλατσινού  διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι η κόρη της είναι έγκυος και ότι παντρεύεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This