H Aλεξάνδρα Παλαιολόγου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο γάμο με τον Κυριάκο Σκούρα

«Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Είναι το λιμάνι μου» εξομολογήθηκε

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην καριέρα της, στα προσωπικά της, στο σύντροφό της, στο ενδεχόμενο του τρίτου γάμου αλλά και στο αν έχει επέμβει αισθητικά στο πρόσωπό της.

«Και μόνο που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός ήταν μια πολύ τολμηρή απόφαση ζωής. Οι γονείς μου ευθύνονται που έγινα ηθοποιός, γιατί με πήγαιναν στα θέατρα και στη Λυρική σκηνή. Ήμουν αποφασισμένη να γίνω ηθοποιός. Όταν θες κάτι πολύ, γίνεται» είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε ποια είναι η σχέση της με το ρίσκο.

Για το αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση απάντησε: «Από πολύ μικρή ηλικία κάνουν μπότοξ τα κορίτσια και δεν συμφωνώ. Έχω κάνει μπότοξ και μεσοθεραπείες για να κρατιέται σε καλή κατάσταση ο ιστός».

«Δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ, αλλά το έκανα δύο φορές. Δεν είμαι αρνητική σε έναν τρίτο γάμο, είμαι ανοιχτή σε ό,τι φέρνει η ζωή. Οι σχέσεις και οι γάμοι που έχω κάνει, είχαν έντονα συναισθήματα. Τώρα είμαι σε μια φάση εξαιρετική στα προσωπικά μου» είπε αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου με το νυν σύντροφό της.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα. «Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Του αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα και δεν τον πιέζω. Είναι το λιμάνι μου».

«Ηθοποιός δεν γίνεσαι μέσω Instagram, ούτε θέατρα γεμίζεις. Έχω ακούσει παραγωγό να λέει να πάρουμε την τάδε που έχει γερό Instagram και λέγαμε “τι λέει;”», είπε κλείνοντας σχετικά με τα social media.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This