Η Άννα Βίσση αφιέρωσε επί σκηνής το πιο συγκινητικό της τραγούδι στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Ελένη, εκεί που πας, κοιτά να είσαι ευτυχισμένη...»

Must Read

H Mαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Είχε βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της μετά από πτώση η οποία δημιούργησε ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλό της και το οποίο τελικά της κόστισε τη ζωή.

Τη σπουδαία ηθοποιό θέλησε να αποχαιρετήσει η Άννα Βίσση στη συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο, αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι, το “Ελένη” το οποίο είχε γράψει πριν πολλά χρόνια για μια θαυμάστριά της η οποία είχε φύγει από τη ζωή.

Η Άννα Βίσση επί σκηνής είπε για τη Μαίρη Χρονοπούλου και το κομμάτι “Ελένη”:

«Θυμάμαι, της είχα γράψει ένα γράμμα που έλεγε, “Ελένη, εκεί που πας, κοίτα να είσαι ευτυχισμένη”. Και όταν είπα στον Νίκο, ότι τα κορίτσια, οι φίλες της, ήθελαν να της γράψει ένα τραγούδι, έγραψε αυτά τα λόγια, χωρίς να του έχω πει τίποτα. Κι αυτό ήταν πολύ καρμικό. Περίεργο, αυτή είναι η σχέση μας Νίκο. Απόψε, επιτρέψτε μου αυτό το τραγούδι να το αφιερώσω, σε μια κυρία του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή, τη Μαίρη Χρονοπούλου» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This