Μαρία Σολωμού για την κόντρα του Mente Fuerte και την Δανάη Μπάρκα: «Δεν με αφορά…»

Must Read

Την Μαρία Σολωμού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις σχετικά με την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Mente Fuerte και την Δανάη Μπάρκα, εξαιτίας της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε σε δηλώσεις της ηθοποιού που έκανε σε κάποιο podcast της σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, τονίζοντας πως δεν είναι σύμφωνη. Τότε ο σύντροφος της ηθοποιού, για να την υποστηρίξει, πήρε θέση και από τότε ξεκίνησε ένα pink ponk δηλώσεων μεταξύ τους.

Η Μαρία Σολωμού ωστόσο δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν έχει παρακολουθήσει καθόλου το θέμα και δεν ξέρει τι έχει ειπωθεί.

«Δεν με αφορά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους. Δεν καταλαβαίνω τι μου λες, εγώ δεν έχω δει τίποτα και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους. Είμαστε πολύ κοντά; Όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους», ήταν η απάντηση που έδωσε η Μαρία Σολωμού.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν να περνάει κρίση η σχέση της με τον τραγουδιστή, δήλωσε πως: «Εμένα δεν μου έχουν πει τίποτα για κρίση. Βρες μου έναν που θα μου πει μπροστά μου τι κάνω εγώ στη ζωή μου και θα του απαντήσω. Όποιος με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω κατάλληλα. Σας ορκίζομαι ότι δεν βλέπω τίποτα στο Internet για μένα, δεν γκουγκλάρω τον εαυτό μου, δεν ξέρω ποιος με βρίζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια άποψη, σε μια γνώμη αλλά δεν τα βλέπω για να μην ταραχτώ. Δεν ασχολούμαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This