Ετεοκλής Παύλου: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έδινα το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν»

Συγκλονίζει η παρουσιαστής του Star - Η συγκίνηση της συζύγου του.

Must Read

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Ετεοκλή Παύλου, αφού σαν σήμερα πριν 10 χρόνια είχε δεχθεί επίθεση με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ έχει μιλήσει ανοιχτά για το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή, σήμερα όμως, μέσω της εκπομπής «Breakfast @ Star» έκανε μία σημαντική αναφορά στο περιστατικό προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα σήμερα κι έχω την ανάγκη να το πω. Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή, 13 Οκτωβρίου 2013…», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Αλήθεια λες καρδούλα μου; Παιδιά, δεν το ήξερα. Δεν μου είπες τίποτα».

«Δεν την έχω ως μια μέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα, αλλά πολλές φορές είναι από αυτά που βγαίνουν από μόνα τους. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο, να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν.

Και γιατί η χειρότερή σας μέρα, για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν, για να κάνω τα αυτονόητα. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ», είπε στην συνέχεια ο παρουσιαστής του Star με την σύζυγό του να συγκινείται να του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές» είπε η τραγουδίστρια, με τον σύζυγό της να τονίζει ότι «υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι στο χέρι του καθένα σε πόσο μικρό ή μεγάλο βαθμό θα το κάνεις να υπάρχει.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This