Kλαίγοντας δήλωσε ο Νίκος Σταγόπουλος: «Ήθελε να βάλω το τραγούδι “Έρωτας Αρχάγγελος” όταν φύγει»

«Η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα» πρόσθεσε με λυγμούς

Must Read

Σήμερα φίλοι και συνάδελφοι της Μαίρης Χρονοπούλου είπαν το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ηθοποιό που άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” σε ηλικία 90 ετών.

Ο θάνατός της προήλθε από αιμάτωμα στον εγκέφαλο που δημιουργήθηκε μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της στην Παιανία. Εκεί σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν όλοι για να την αποχαιρετήσουν, ενώ στη συνέχεια η σωρός της μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα για να αποτεφρωθεί όπως ακριβώς είχε ζητήσει η ίδια.

Παρών στο τελευταίο αντίο ήταν και ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγόπουλος με τον οποίο η ηθοποιός είχε σχέση τη δεκαετία του 90 και ήταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Νίκος Σταγόπουλος είπε για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε το κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε και ιδιαίτερα (η Μαίρη Χρονοπούλου). Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή.

Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως “θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς”. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το “Έρωτας αρχάγγελος” του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα».

Παρά τον χωρισμό τους, ο Νίκος Σταγόπουλος και η Μαίρη Χρονοπούλου διατηρούσαν φιλικές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια και ο ίδιος ήταν πολύ συγκινημένος όταν έκανε τις παραπάνω δηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This