Ο Γιώργος Μαυρίδης ανακοινώθηκε από τη νεοσύστατη ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ

Και κάπως έτσι, ο tattoo artist φόρεσε επίσημα την φανέλα της ομάδας της καρδιάς του

Must Read

Όταν ακούς το όνομα του Γιώργου Μαυρίδη σου έρχονται στο μυαλό τέσσερα πράγματα: Η Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ, τα τατουάζ και τα ταξίδια.

  • Από την Έλενα Φάκου

Στα 45 του χρόνια, ο tattoo artist συνδύασε και τα τέσσερα φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 12 του Δικεφάλου του Βορρά για να παίξει ποδόσφαιρο σάλας στη νεοσύστατη ομάδα futsall και να ταξιδέψει με τον ΠΑΟΚ τόσο για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όσο και προς την κατάκτηση τίτλων.

Με μια ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ καλωσόρισε τον παίκτη της Γιώργο Μαυρίδη στο σύλλογο:

“Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Μαυρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γεννημένος στις 16/06/1978, ο Γιώργος Μαυρίδης αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καταγράφοντας τις πρώτες του παραστάσεις από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες υψηλών κατηγοριών της ΕΠΣΜ, όπως οι Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μέντεκας Καλαμαριάς, ΑΣ Πέρα και στον Άγιο Γιάννη.

Πλέον, έρχεται στο Ποδόσφαιρο Σάλας του ΠΑΟΚ προκειμένου με την εμπειρία του και την ηγετική προσωπικότητα του, να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μαυρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr: “Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Ό,τι είναι να πούμε θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο!”.

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Γιώργο!”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This