Η Κατερίνα Στικούδη έσπασε κάθε στυλιστικό κανόνα και πήγε στο γάμο του Ισορροπιστή με αθλητική φανέλα

Ο ράπερ παντρεύτηκε τη σύντροφό του Δήμητρα Τσώνου στην Αγία Μαρία στο Θησείο

Must Read

O γνωστός ράπερ Ισορροπιστής, κατά κόσμον Νίκος Παυλίδης, παντρεύτηκε τη σύζυγό του Δήμητρα Τσώνου με θρησκευτικό γάμο το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο παρουσία συγγενών και φίλων. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Οπτικός a.k.a. Μπάμπης Αμουριανός. 

«Παντρευόμαστε με τη σύντροφό μου. Ο γάμος θα γίνει τον επόμενο μήνα. Το άφησα πάρα πολύ καιρό, πέντε χρόνια. Μεσολάβησαν σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, κορονοϊοί, ό,τι υπάρχει και πλέον είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο φως. Ήρθε η στιγμή επιτέλους να προχωρήσω. Το κορίτσι μου το λένε Δήμητρα. Είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι και δείχνω την αγάπη μου κάθε μέρα.

Κουμπάρους θα έχω δυο πολύ ωραίους φίλους μου, τον Νίκο Βουρλιώτη – δε θα μπορούσε να ήταν άλλος – και τον φίλο μου τον Οπτικό, κατά κόσμον Μπάμπη Αμουριανό. Το ντύσιμό μου θα θυμίζει λίγο James Bond. Επειδή δε με έχει δει ο κόσμος, ούτε εγώ με έχω δει, με κάτι ανάλογο, έχω ψάξει και έχω βρει ένα πάρα πολύ ωραίο κοστούμι.

Θα έρθουν και οι γονείς μου από τη Νάουσα. Θα είναι σε ένα πολύ ωραίο σημείο της Αθήνας, που θα βλέπει την Ακρόπολη. Θα καλέσω συγκεκριμένους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Έχουμε επιλέξει ένα τραγούδι της Whitney Houston για τον γάμο μας» είχε πει έναν περίπου μήνα πριν τον γάμο του ο Ισορροπιστής που εκτός από τη μουσική, επαγγελματικά δραστηριοποιείται και ως οπωροπώλης σε λαϊκές αγορές.

Το παρών στο γάμο έδωσε και η Κατερίνα Στικούδη καθώς γνωρίζεται τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της DJ Rico με τον Ισορροπιστή σπάζοντας κάθε στυλιστικό κανόνα, αφού στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φόρεσε παντελόνι, sneakers, λευκό πουκάμισο και από πάνω μια αθλητική φανέλα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια Ελληνίδα celebrity να πηγαίνει σε τέτοιο μυστήριο φορώντας τόσο athleisure ρούχα και αυτό που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι μόνο η συγκεκριμένη θα μπορούσε να το υποστηρίξει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This