Πέννυ Μπαλτατζή: «Aπέβαλλα 6,5 μηνών γιατί είχα στο αίμα μου επτά μεταλλάξεις θρομβοφιλίας»

«Σταμάτησε να μεγαλώνει, γιατί δεν τρεφόταν σωστά από τον πλακούντα» εξήγησε

Must Read

H τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Vita» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της καθώς και την αποβολή της όταν το μωρό που κυοφορούσε ήταν 6,5 μηνών.

«Οι απώλειες στη ζωή μου ήταν ένα μεγάλο μάθημα. Η μητέρα μου, ο αδερφός μου, οι πέντε αποβολές που είχα. Κάθε απώλεια ήταν μοναδική. Οι απώλειες είναι ένα ολόκληρο σύμπαν από συναισθήματα και πιθανότητες. Πένθησα πάρα πολύ. Στον αδερφό μου πένθησα με φοβερό θυμό, θλίψη και στο τέλος, με μια βαθιά μοναξιά. Με τη μητέρα μου πένθησα όσο ήταν άρρωστη, την πενθούσα και πριν τη χάσω. Όταν έφυγε, λυτρώθηκα που λυτρώθηκε» είπε για τις απώλειες που βίωσε και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το πένθος.

Στη συνέχεια, μίλησε για το μωρό που έχασε, όταν ήταν 6,5 μηνών έγκυος. «Το πρώτο μου μωρό το έχασα 6,5 μηνών έγκυος. Σταμάτησε να μεγαλώνει, γιατί δεν τρεφόταν σωστά από τον πλακούντα, λόγω θρομβοφιλίας. Μέχρι τότε, δεν είχα κάνει συγκεκριμένες εξετάσεις για αυτό το πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. Όταν έκανα τελικά εξετάσεις, διαπίστωσα ότι είχα στο αίμα μου επτά μεταλλάξεις. Ρώτησα τους γιατρούς γιατί δεν συστήνουν αυτή την εξέταση προληπτικά και μου είπαν ότι πρέπει να έχουν προηγηθεί συνεχείς παλίνδρομες κυήσεις για να τη δώσουν. Εγώ ήμουν 6,5 μηνών έγκυος, όταν έχασα το μωράκι μου. Γεννιούνται μωρά 6,5 μηνών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This