Καρδιά από πέτρα! Η θρυλική Ματούλα στο Νεκροτομείο και ο γιος της Λορέντζο Καριέρε «άφαντος»

Τα οικογενειακά «αγκάθια» στο θρίλερ της ταφής της, ο κίνδυνος να μείνει στα «αζήτητα» και το μάτσο 50ευρα στο συρτάρι του κομοδίνου της

Must Read

Ενημέρωση: Τέλος το «θρίλερ» με την ταφή της Ματούλας! Εμφανίστηκε ο γιος της Λορέντζο Καριέρε

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίσσεται η ταφή της θρυλικής Ματούλας του Κολωνακίου, η σορός της οποίας παραμένει στο Νεκροτομείο Αθηνών. Και ίσως να υπήρχε κάποια δικαιολογία για άλλον διάσημο της showbiz που ήταν εντελώς μόνος στη ζωή και δεν είχε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο για να μεριμνήσει για τα της κηδείας.

Ωστόσο, η Ματούλα έχει γιο, τον Λορέντζο Καριέρε, και δύο εγγόνια, για τον οποίο γιο πολλές φορές σε συνεντεύξεις είχε μιλήσει αποκαλύπτοντας τις κακές σχέσεις τους. Η ίδια ποτέ δεν τον είχε κατηγορήσει, είχε όμως παραπονεθεί δημοσίως για την απαξιωτική συμπεριφορά απέναντί της, παρόλο που εκείνη είχε ρίξει γέφυρες συμφιλίωσης. Το ρεπορτάζ της «Espresso» μέχρι και χθες το βράδυ, λίγο πριν η εφημερίδα οδεύσει για το τυπογραφείο, είναι άκρως αποκαλυπτικό και ταυτόχρονα δυσάρεστο: Ούτε ο γιος της ούτε κάποιος άλλος συγγενής επικοινώνησε τόσο με το Α.Τ. Κυψέλης όσο και με το Νεκροτομείο Αθηνών για να λάβει ενημέρωση για τον θάνατό της.

«Καρδιά από πέτρα» θα μπορούσε να είναι ένας από τους τίτλους του τελευταίου κεφαλαίου στον αποχαιρετισμό της Ματούλας. Ενας τίτλος που ίσως και η ίδια η Ματούλα θα έβαζε. Τόσο για τον γιο της όσο και για όλους εκείνους που συναναστράφηκε, με την ίδια να «φεύγει» στο τέλος μόνη και ξεχασμένη. Η κινητοποίηση από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας στη οποία διέμενε τους τελευταίους μήνες έγινε μόνο όταν η έντονη δυσοσμία από το επτά ημερών άψυχο κορμί της τρύπαγε τα ρουθούνια των ενοίκων…

Μακάβριο θέαμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», από τη Δευτέρα το απόγευμα, όταν αποκαλύφθηκε το μακάβριο θέαμα της Ματούλας να βρίσκεται νεκρή μέσα στο ρετιρέ διαμέρισμά της σε πολυκατοικία στον Πεδίον του Αρεως, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Κυρίως το τηλέφωνο του γιου της, Λορέντζο Καριέρε, και της συζύγου του Ελενας Κατραβά, αν και ποτέ κανείς -ως φαίνεται- δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο παλαίμαχος και σπουδαίος δημοσιογράφος Ανδρέας Κουβελογιάννης, που πρώτος αποκάλυψε την είδηση μέσα από τα social media, ούτε στιγμή δεν άφησε το ρεπορτάζ από τα χέρια του, μέχρι που συγκεκριμένο γραφείο κηδειών πήρε το άψυχο σώμα της πολύ καλής του φίλης από το διαμέρισμά της. Η συγκινησιακή φόρτιση όλων όσοι διάβασαν την τραγική είδηση του θανάτου της ήταν τεράστια, ενώ τα ΜΜΕ για δύο ολόκληρα εικοσιτετράωρα παρουσίασαν πλήθος αφιερωμάτων για το «ασυμβίβαστο θηλυκό της showbiz». Μάλιστα χθες στις τηλεοπτικές εκπομπές μίλησε και η δεύτερη σύζυγος του Ρομπέρτε Καριέρε, η Μαριαλένα Οικονομίδου, με τον οποίο η Ματούλα είχε φέρει στη ζωή τον Λορέντζο, δικαιολογώντας την έχθρα μεταξύ γιου και μάνας: «Γνωριστήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1979. Είχε χωρίσει από τη Ματούλα. Το παιδί, ο Λορέντζο, ήταν τεσσάρων ετών όταν τον γνώρισα, και ασχολήθηκα σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ενα καταπληκτικό και γλυκό παιδί, τρυφερό. Να σκεφτείς ότι δεν έβγαινα με τις φίλες μου για να βγαίνουμε μαζί και να είμαι κοντά του. Ημουν 19 ετών τότε. Παντρευτήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1984. Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο.

«Του έκαναν bullying»

Ηταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια. Αυτό που θέλω να πω εδώ και χρόνια, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κατηγορώ και γενικά να κουτσομπολεύω, είναι ότι ο Λορέντζο πέρασε πολλά ως παιδί. Πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή, και του έκαναν bullying στο σχολείο. Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας».

Σύμφωνα με τις απαιτούμενες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής, το άψυχο κορμί της Ματούλας (αν δεν ενδιαφερθεί κανείς από τους συγγενείς πρώτου βαθμού να παραλάβει τη σορό της και να τη θάψουν ή να την αποτεφρώσουν) θα παραμείνει στα ψυγεία του Νεκροτομείου Αθηνών για έναν μήνα. Στη συμπλήρωση ενός μήνα, εφόσον δεν υπάρξει κανένα ενδιαφέρον, θα φέρει το καρτελάκι «αζήτητα», οπότε το κράτος υποχρεούται να αναλάβει τη διαδικασία της ταφής, όπως ο νόμος ορίζει. Αν και μέχρι χθες το απόγευμα ακουγόταν εντόνως ότι το ΣΕΗ και ο πρόεδρός του και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας θα αναλάβουν την κηδεία, ο ίδιος ανέφερε στην «Espresso»: «Δεν έχω τέτοια δικαιοδοσία καθώς η Ματούλα δεν υπήρξε ποτέ μέλος του ΣΕΗ. Ηταν καλή φίλη, καλή ψυχή, ωστόσο έχει οικογένεια και στενούς συγγενείς». Τι μέλλει γενέσθαι; Κανείς δεν γνωρίζει, καθώς ακόμα και στον θάνατό της η Ματούλα παραμένει… ασυμβίβαστη! Ωστόσο την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ ήρθε και μια αποκλειστική πληροφορία από έγκυρη πηγή: Στο συρτάρι του κομοδίνου της βρέθηκε ένα μάτσο 50ευρα, τόσα ώστε θα μπορούσαν να καλύψουν δυο φορές την κηδεία της!

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This