Κοροϊδεύουν ανελέητα το μωρό της Πάρις Χίλτον για το σχήμα που έχει το κεφάλι του

«Τι συμβαίνει με το κρανίο του, είναι πιο μεγάλο από την Πάρις» γράφουν στα σχόλια των φωτογραφιών του

Must Read

H Πάρις Χίλτον απέκτησε μωρό μέσω παρένθετης μητέρας και το έδειξε σε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως τα σχόλια που έλαβε από τους 25 εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν ήταν στην πλειοψηφία τους κακόβουλα και επικεντρώνονταν στο σχήμα του κεφαλιού του μικρού Φοίνιξ.

Η “χρυσή κληρονόμος” ανέβασε φωτογραφίες από το γιο της ο οποίος έκανε το πρώτο του ταξίδι στη Νέα Υόρκη και στη λεζάντα έγραψε: «Ο πολύτιμος άγγελος μου, ο Φίνιξ, βρίσκεται για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη» με τους ακόλουθούς της να γράφουν στα σχόλια “Είναι υδροκέφαλο;”, “Γιατί έχει τέτοιο σχήμα το κεφάλι του;”, ” Το κρανίο του μωρού έχει παράξενο σχήμα” και “Το κεφάλι του μωρού είναι μεγαλύτερο από την ίδια την Πάρις”, με το bullying στο βρέφος να πέφτει σύννεφο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This