Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι θα αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και σε εκείνες των ανθρώπων που αγαπάτε. Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας, γιατί παρόλο που θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αίσθηση ότι η σχέση σας αναδιαρθρώνεται και μπαίνουν νέες βάσεις θα γίνει πιο έντονη και η επικοινωνία μεταξύ σας θα έχει καλυτέρευση. Προσπαθήστε να λύσετε και τις τελευταίες παρεξηγήσεις που υπάρχουν, ώστε μέσα από τη σύμπνοια να καλλιεργήσετε τους κοινούς σας στόχους και κατά συνέπεια να κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας. Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δεν σας χρειάζεται, εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα, με γνώμονα τη λογική. Οι διευθετήσεις δεν θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές. Ηρθε η στιγμή να κάνετε τις κινήσεις που απαιτούνται και να ζητήσετε με τον δικό σας τρόπο συγγνώμη, γιατί το σίγουρο είναι πως δεν θέλετε να χάσετε όσα έχετε για πάντα από κοντά σας, καθώς αυτά θα αντέξουν μακριά σας, αλλά θα έχετε εσείς πρόβλημα τόσο με τη συνείδησή σας όσο και με την απουσία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας θα ήταν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους. Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας. Μπορεί αυτή η εβδομάδα να απαιτεί από εσάς αποφασιστικότητα, αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.

ΛΕΩΝ: Θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των εργασιακών σας θεμάτων, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να επανεξετάσετε ό,τι δεν σας πήγε μέχρι τώρα καλά στην πορεία της καριέρας σας, ενώ παράλληλα θα βρείτε και νέες τακτικές για να πορευτείτε στη συνέχεια. Θα βρίσκεστε σε ένα συνεχές στάδιο εσωτερικών αναζητήσεων, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας ωθήσει σε τάσεις απομόνωσης. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο εξόδους και νέες γνωριμίες, ακόμα και αν θα δεχτείτε ελάχιστες φορές να λειτουργήσετε κοινωνικά. Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία. Οι χαμένοι δεν θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν αυτά που τους είχατε προσφέρει. Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από τις μεγάλες προσδοκίες. Η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

ΖΥΓΟΣ: Οι αντιξοότητες, που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες, θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι σαν χαρακτήρες. Εχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα. Καινούργια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια το πιθανότερο είναι να συνεχίζετε να κρατάτε αποστάσεις. Ομως, μην τα θέλετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπό του, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα. Εχετε στα χέρια σας σημαντικά ατού για να πετύχετε, να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε συμφωνίες, ενώ πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν στα άμεσα σχέδιά σας. Βέβαια, οι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους, κάτι που δεν θα σας είναι δύσκολο, καθώς οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνετε αισθητά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας, ενώ οι προτάσεις που θα δεχτείτε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν σας ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε τον εαυτό σας για αυτά που έκανε στο παρελθόν. Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας. Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μηχανισμοί αυτοάμυνάς σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται επάνω σε κάποιον άλλον, ούτε να εφαρμόσετε την αυτοπροβολή, που θα γεννήσει στους άλλους ζήλια ή την ανάγκη να σας περιορίσουν. Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δεν θα είναι παροδική. Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οι πολλές και σημαντικές σας δραστηριότητες να μη σας επιτρέπουν να σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε για τις προσωπικές σας ισορροπίες. Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας. Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά, όπως και να έχει, θα προκύψει για εσάς κέρδος. Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορεί να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε αιωρούμενοι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε από μόνοι σας. Θέλετε έναν πραγματικό σύντροφο που θα βρίσκετε δίπλα σας όταν χρειαστεί και δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε μέσα από πάρτι. Ετσι κι αλλιώς, αυτό που πάντα αναζητάτε είναι το άτομο που θα έχετε δίπλα σας να έχει ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας με εσάς, τους ίδιους στόχους και κυρίως τα ίδια «πιστεύω» για τη ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This