Η Άννα Βίσση μιλά για πρώτη φορά για την περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Must Read

Η Άννα Βίσση θα είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος για τη φετινή σεζόν που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Σε ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε η ίδια στο Tik Tok η τραγουδίστρια  μιλάει για πρώτη φορά για την περίοδο που η κόρη της, Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο για να αποτοξινωθεί από τον εθισμό της στο αλκοόλ.

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με το Νίκο, ή οι άντρες που είναι μαζί μου, κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», λέει η Άννα Βίσση όσον αφορά τον Νίκο Καρβέλα. «Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος» προσθέτει.

«Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά» λέει για την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Να σημειωθεί ότι πριν από ενάμιση μήνα και με αφορμή τα 15 χρόνια που έκλεισε νηφάλια,  η Σοφία Καρβέλα είχε γράψει: «Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό,τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου.

Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λένε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό. Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη.

Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι, για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι».

@thevissiexperience ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – TheVissiExperience⚡️

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This