Ναταλία Δραγούμη: «Μικρή ήμουν άτακτη! Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο “ξύπνησα” αρκετά μικρή»

Ο λόγος που πήγε στον γάμο της με φόρμες!

Must Read

Εικοσιδύο χρόνια κοινής πορείας μετράει η Ναταλία Δραγούμη με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Την Κλειώ η οποία έχει απίστευτη ομοιότητα με την μαμά της και τον Φίλιππο.

Για τον γάμο της με τον αγαπημένο της σύζυγό αλλά και για την συμβίωσή τους μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου αποκάλυψε πως: «Όταν έχω άγχος θέλω κοντά μου τον άντρα μου. Δεν έχουμε φτάσει ποτέ κοντά στον χωρισμό μετά από τόσα χρόνια. Τον ενοχλεί που είμαι αργή σαν άνθρωπος. Ο έρωτας μετά από τόσα χρόνια παίρνει διαφορετική μορφή, αλλά υπάρχει. Στο γάμο μου πήγα με φόρμες, γιατί έγινε μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Ήμουν 25 κιλά παραπάνω».

Όσον αφορά τον ρόλο της ως μητέρα παραδέχτηκε ότι: «Είμαι ήσυχη σαν μαμά με τα παιδιά μου. Η κόρη μου μου λέει τα προσωπικά της, ο γιος μου όχι. Δεν μου πέφτει λόγος για τις σχέσεις της κόρης μου».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα χρόνια της νιότης της και αποκάλυψε πως ήταν αρκετά ατίθαση.

«Μικρή ήμουν άτακτη. Οι άνδρες ήταν ένας τομέας στον οποίο “ξύπνησα” αρκετά μικρή. Πολύ παλιά είχα κάνει γυμνισμό με την παρέα μου στην Σαντορίνη. Νύχτωνε και βγάζαμε όλοι τα μαγιό μας και μάλιστα περπατούσαμε και στο δρόμο γυμνοί. Η Σαντορίνη τότε ήταν ερημιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ναταλία Δραγούμη: «Όταν μεθούσα έβγαζα την μπλούζα μου και στην παραλία φορούσα μόνο στρινγκ»

Και κατέληξε για ένα περίεργο γεγονός στη ζωή της, λέγοντας: «Υπήρχε μία γυναίκα που με ακολουθούσε παντού και ήξερε πάντα τι έκανα. Ήταν τρομακτικό!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This