Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Έχω βιώσει εργασιακό bullying και αντιμετώπισα με κλάμα»

«Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου» πρόσθεσε η ηθοποιός

Must Read

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Ψυχοκόρες» και μίλησε για τη θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί στον εργασιακό χώρο.

Για τη θέση της γυναίκας στο 2023 σε σχέση με την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά, η ηθοποιός ανέφερε: «Αυτό είναι μια συζήτηση που μπορεί να κρατήσει πάρα πολλές ώρες. Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν είναι ως όφειλαν να είναι το 2023. Υπάρχει εργασιακό bullying και όχι μόνο. Να πω και κάτι, όλες αυτές οι κοπέλες που σήμερα είναι εσωτερικές, άραγε τι περνάνε από τις πάμπλουτες κυρίες; Το εργασιακό είναι ένα τεράστιο θέμα και δεν άνοιξαν τα στόματά τους έτσι όπως θα έπρεπε. Τα άνοιξαν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν έχουν αλλάξει λοιπόν πολλά πράγματα σήμερα και αυτό το αποδεικνύουν και οι γυναικοκτονίες και πάρα πολλά πράγματα. Είμαστε δυστυχώς πάρα πολύ πίσω».

Σε ερώτηση για το αν έχει βιώσει εργασιακό bullying, η ίδια απάντησε: «Ναι, φυσικά έχω βιώσει εργασιακό bullying. Το αντιμετώπισα με κλάμα και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Και βάζω εδώ μια τελεία».

Για το αν έχασε δουλειά ποτέ λόγω αυτού, η Νεκταρία Γιαννουδάκη δήλωσε: «Όλα στοιχίζουν στη ζωή. Κάποιες φορές λένε “αυτός γιατί άργησε να κάνει πράγματα;”. Μπορεί να άργησε γιατί σιχάθηκε, γιατί μπήκε στη μαύρη λίστα. Μπορεί να άργησε για πολλούς λόγους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This