Ελεονώρα Μελέτη για Σοφία Βόσσου: «Αυτά είναι λάθος, σαν πεποιθήσεις για το ρόλο της μητρότητας»

«Είναι άδικο για το παιδί να το ακούει αυτό»

Must Read

Στην εκπομπή της Αθηναϊδα Νέγκα, «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε χθες καλεσμένη η Σοφία Βόσσου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητρότητα τονίζοντας πως: «Δεν ήμουνα ποτέ μαμά, και δε μου αρέσει αυτός ο ρόλος. Πιστεύω, ότι είναι στη φύση του ανθρώπου να δέρνουν ζωή. Εμείς επενδύουμε και αυτό είναι το ανέραστο της ιστορίας, ότι δεν τα πάμε καλά με το σύντροφό μας, το ρίχνουμε στα παιδιά», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις της αυτές σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να εκφράζει τον προβληματισμό της σχετικά με το ποιος είναι ο ρόλος της μητέρας γενικότερα και φάνηκε να μην συμφωνεί με την τραγουδίστρια.

«Ρε παιδιά, προβληματίστηκα λίγο με τη Σοφία, δεν περίμενα να το πει αυτό το πράγμα για το ρόλο της μαμάς. Βασικά, ο ρόλος της μαμάς δεν είναι αυτός. Δεν είναι ούτε να επενδύσει τα όνειρά της που δεν έκανε στο παιδί της, ούτε να πληρώνει το παιδί τα σπασμένα της σχέσης της μητέρας της με τον άντρα της.

Αυτά είναι λάθος, σαν πεποιθήσεις για το ρόλο της μητρότητας. Από την άλλη όμως είμαστε και άνθρωποι. Το να φέρνουμε ένα παιδί και να φερόμαστε σαν τις γάτες, που στους δύο μήνες έχει αφήσει το γατάκι της στο έλεος του κυρίου, δεν γίνεται», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας, δεν είναι προέκταση του εαυτού μας. Φέρνουμε έναν άνθρωπο στον κόσμο και μέχρι τα 18 έχουμε την ευθύνη του. Είναι λάθος να σκέφτεσαι ότι θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο για να είναι η προέκταση του εαυτού μου ή για να εκπληρώσει τα όνειρα που δεν έκανα εγώ, είναι απόλυτα λάθος. Αλλά και λάθος είναι το να λες, ενώ είσαι μάνα, είναι άδικο για το παιδί να ακούει ότι “εγώ δεν ήμουν ποτέ μαμά και δεν ένιωθα μαμά”», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This