H Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει ολόγυμνη δείχνοντας τον ποπό της χαμογελώντας σε μια παραλία

Παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι, γράφει στο βιβλίο της «The Woman in Me»

Must Read

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έγραψε τη βιογραφία της με τίτλο «The Woman in Me»  η οποία έγραψε ιστορία κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στα απομνημονεύματα των celebrities, καθώς οι προπαραγγελίες και μόνο ξεπέρασαν κάθε εμπορική προσδοκία.

Μέσα στο βιβλίο της κάνει σοβαρές αποκαλύψεις για τις κακές σχέσεις με την οικογένειά της, τα βασανιστήρια που υπέστη και την κακοποίηση που δέχθηκε όλα τα χρόνια της κηδεμονίας.

Την επιτυχία των πωλήσεων της αυτοβιογραφίας της τη γιόρτασε ολόγυμνη, αναρτώντας χθες το βράδυ μια ολόγυμνη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει σε μια παραλία δείχνοντας τον ποπό της χαμογελώντας.

«Παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι» έγραψε μέσα στο βιβλίο της και συνεχίζει να ποζάρει έτσι παρόλο που οι εικόνες αυτές επικρίνονται έντονα και στέκονται εμπόδιο στην καλή σχέση που θα μπορούσε να έχει με τους γιους της, τον 18χρονο Πρέστον και τον 17χρονο Τζέιντεν, τους οποίους απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της. Η τραγουδίστρια δεν έχει δει τον Πρέστον και τον Τζέιντεν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

«Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να ποστάρει κάτι στο Instagram για να τραβήξει την προσοχή», δήλωσε ο Τζέιντεν στο βρετανικό ITV πέρυσι. «Αυτό συνεχίζεται εδώ και χρόνια και χρόνια και χρόνια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην σταματήσει ποτέ πραγματικά».

Παρά την απόσταση στη σχέση τους η τραγουδίστρια αφιέρωσε το «The Woman in Me» στους δύο γιους της, γράφοντας στην αρχή ότι είναι η «αγάπη της ζωής της».

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα» γράφει η ποπ σταρ, σύμφωνα με τους New York Times.

«Νομίζω όμως ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους ανθρώπους χιλιάδες φορές, αν τους είχαν σπρώξει και είχαν ποζάρει με την έγκριση άλλων ανθρώπων, θα καταλάβαιναν ότι παίρνω μεγάλη χαρά από το να ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι και να βγάζω τη δική μου φωτογραφία» προσθέτει.

https://www.instagram.com/p/Cy3ySq0vRQU/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This