Ο Διονύσης Ατζαράκης με ένα βίντεο σατιρίζει όσους έχουν beef για το αν άξιζε ή όχι να δουν «Φιλαράκια»

Must Read

Ο Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στις 29 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών και οι fans της τηλεοπτικής σειράς “Φιλαράκια” στην οποία υποδύθηκε τον “Τσάντλερ” έγραψαν κάτι για τον αγαπημένο τους πρωταγωνιστή στα social media, με όσους δεν την έβλεπαν να παίρνουν θέση για τους λόγους που δεν την είδαν ποτέ.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα beef ανάμεσα σε όσους έβλεπαν και όσους δεν έβλεπαν τη σειρά, με όσους την έβλεπαν να θεωρούν ανεπίκαιρη την τοποθέτηση εκείνων που δεν την έβλεπαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, λέγοντας πως θα ήταν καλύτερα να σιωπήσουν.

Ο Διονύσης Ατζαράκης με ένα βίντεο, αναπαριστά το συγκεκριμένο beef και εξηγεί γιατί είναι λάθος κάποιοι να προσπαθούν να απαξιώσουν το θάνατό του ειδικά τώρα που είναι πρόσφατος, αλλά και να δείξει γιατί πρέπει να αφήσουν τους θαυμαστές του να εκφραστούν.

“Γιατί με αυτή τη σειρά μεγαλώσαμε, περάσαμε μαζί σχολεία, πανεπιστήμια, χωρισμούς, απογοητεύσεις, απορρίψεις, χυλόπιτες κι άλλες απορρίψεις, αλλά τα “Φιλαράκια” ήταν πάντα εκεί. Παρηγοριά. Ήξερες το κάθε επεισόδιο, τα αστεία, πως τελειώνει αλλά ήθελες και πάλι να το βλέπεις, είχε ωραία χρώματα κι αυτές οι πολυθρόνες φαινόντουσαν πάρα πολύ αναπαυτικές” απάντησε στο “γιατί στεναχωριέστε” λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Και συμπλήρωσε για τα “Friends”: “Είναι mainstream για κάποιο λόγο… Έβγαλε 10 σεζόν, την είδαν δισεκατομμύρια άνθρωποι και είναι ίσως το πιο επιδραστικό sitcom όλων των εποχών. Ο Τσάντλερ είναι ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας! Έχει τα πιο δυνατά αστεία, άγχη, ανασφάλειες με τις οποίες μπορείς να ταυτιστείς γιατί πολύ συχνά η ζωή είναι σκατά κι όλα αυτά οφείλονται στο γαμάτο delivery του Μάθιου Πέρι”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This