Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε τα ασφαλιστικά μέτρα που της έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου

Oι σχέσεις των δυο πρώην φιλενάδων έχουν φτάσει σε κακό σημείο

Must Read

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου περπάτησαν στην ίδια πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του οίκου Νίκος-Τάκης στο Ζάππειο και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου η Βρισηίδα Ανδριώτου δυσανασχέτησε με το γεγονός ότι η ίδια έκανε μόνο ένα πέρασμα ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άνοιξε και έκλεισε την επίδειξη. Έτσι η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ώστε να μην μπορέσει να ξανα αναφερθεί στο άτομό της ούτε να την πλησιάσει.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για να σχολιάσει το γεγονός και αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει λάβει κάποιο έγγραφο στα χέρια της και αν λάβει τότε θα απευθυνθεί κι εκείνη στο δικηγόρο της.

«Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Εγώ υποδέχθηκα τη νέα εβδομάδα και άνοιξα τα site και είδα αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ανάλογα με ό,τι έχει στην ψυχούλα του να εκφράζεται. Αλλά αυτός είναι και ένας τρόπος, όταν δεν είσαι στην επικαιρότητα, να βρίσκεσαι στο επίκεντρο και να κάνεις μια διαφήμιση στο όνομά σου. Για αυτό τον λόγο θεωρώ πως γίνεται αυτή τη στιγμή αυτό.

Δεν συναναστρεφόμαστε, δεν κινούμαστε στους ίδιους χώρους, δεν βγαίνουμε στα ίδια μαγαζιά, ώστε να συναντά η μία την άλλη. Έτυχε να βρεθούμε σε μια επίδειξη μόδας και εγώ να ανοίξω την επίδειξη και να την κλείσω. Δεν έγινε κάτι άλλο.  Ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που βρεθήκαμε σε κοντινή απόσταση. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί και εκείνη εκφράστηκε όπως είδαμε. Δεν έχω μισήσει με τον δικηγόρο μου, αν έρθει κάποιο χαρτί, θα τρέξω και εγώ τα νόμιμα. Αν την είχα απέναντι μου τίποτα δεν θα της έλεγα. Θα της ευχόμουν μόνο ο Θεός να της δώσει φώτιση και ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή της και γρήγορα ό,τι καλύτερο επιθυμεί στη ζωή της και στα επαγγελματικά της. Να πάει τόσο ψηλά η δουλειά της και να μπορεί μέσα από εκεί να ακούγεται η δουλειά της και όχι από τέτοιες κατασκευασμένες και χωρίς λόγο ενέργειες», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This