Άννα Ανδριανού: «Παιδιά δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω, κάποια στιγμή είχα μείνει έγκυος, αλλά…»

«Για μένα, η σχέση είναι μια ιστορία μεταξύ δύο ατόμων, αυτός είναι κι ένας λόγος που δεν ήθελα παιδί» είπε

Must Read

Η Άννα Ανδριανού έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο που έβλεπε τον έρωτα, το γάμο, τις σχέσεις και τα παιδιά.

«Ο πατέρας μου δεν μου έλεγε ποτέ τι να κάνω. Μου έμαθε ότι κάθε απόφαση έχει ένα τίμημα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αυστηρός κριτής, ποτέ δεν τον είχα ακούσει να κάνει κριτική. Μου έλεγε για τυχόν λάθη που είχα κάνει, αλλά ποτέ δεν κούνησε το δάχτυλο», είπε η ηθοποιός.

«Όταν έχασα τον αδερφό μου, ήταν σοκαριστικό. Δεν τον πένθησα, γιατί έπρεπε να σταθώ στον πατέρα μου. Δεν είχαν σημασία τα συναισθήματά μου. Ξεκίνησα να τον σκέφτομαι πάλι, μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν συγκλονισμένος, αλλά στεκόταν πάντα στα πόδια του. Χαιρόταν τη διαδρομή, ακόμα και πριν την “εκτέλεση”. Στην κηδεία του, ο πατέρας μου με αγκάλιασε και μου είπε ότι είναι πολύ τυχερός που με είχε κι ήμασταν κοντά», διηγήθηκε η Άννα Ανδριανού.

«Σε έναν γάμο, στο πέρασμα του χρόνου, ο έρωτας μεγαλώνει. Αν σβήσει, δεν υπήρξε ποτέ. Οι άνθρωποι συνήθως μπερδεύουν το “σ’ αγαπώ” με το “σε χρειάζομαι”. Παιδιά δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω. Κάποια στιγμή είχα μείνει έγκυος, αλλά η εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά. Οι γονείς μου μου έλεγαν να μην παντρευτώ, αλλά παρ’ όλα αυτά, έκανα τρεις γάμους. Δεν είχα έμμονη ιδέα να κάνω παιδί, ούτε σκέφτηκα να υιοθετήσω» εξομολογήθηκε.

Επίσης μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Βούρο: «Παντρευτήκαμε, όταν ήμασταν πολύ μικροί. Αν τον απέρριπτα σαν άνθρωπο, θα ήταν σαν να απέρριπτα δικά μου κομμάτια. Συγχωρώ την απιστία και πάω παρακάτω, δεν μένω στη σχέση. Για μένα, η σχέση είναι μια ιστορία μεταξύ δύο ατόμων. Αυτός είναι κι ένας λόγος που δεν ήθελα παιδί.»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This