Τίνα Μεσσαροπούλου για Κλέλια Ρενέση: «Δεν ήθελε παιδί, προέκυψε ενδεχομένως και μπήκε στη διαδικασία να το κρατήσει»

H γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τον πατέρα της κόρης της.

Must Read

Πολλά έχουν ακουστεί γύρω από το ποιος είναι ο πατέρας της κόρης της Κλέλιας Ρενέση. Φήμες μάλιστα θέλησαν τον Μάνου Τσάο να είναι o πατέρας της Κοραλίας.

Ωστόσο η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Μαμάδες», ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς με τον γνωστό μουσικό είναι μόνο φίλοι αλλά και συνεργάτες.

Όσον αφορά τον βιολογικό πατέρα της κόρης της η ίδια δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος είναι, καθώς όπως υποστηρίζει και ίδια δεν είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να αφορά τον κόσμο.

«Δεν απαντάω ποτέ για τον πατέρα της κόρης μου. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης έγραφαν ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου, Μανού Τσάο και κάνουμε παιδί και παντρευόμαστε.

Γέλασα πάρα πολύ. Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο. Ανακοίνωσα τη γέννηση του παιδιού μου, ήμουν και σε ένα σίριαλ με απήχηση και φούσκωνε η κοιλιά. Οπότε κάποια στιγμή αρχίζουν να λένε ότι ο Μανού είναι ο πατέρας του παιδιού μου» ξεκαθάρισε η Κλέλια Ρένεση.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» με την Τίνα Μεσσαροπούλου να αποκαλύπτει ότι η Κλέλια Ρενέση: «Δεν ήθελε παιδί, προέκυψε ενδεχομένως και μπήκε στη διαδικασία να το κρατήσει αυτό το παιδί».
Παρόλα αυτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της τόνισαν πως είναι εξαιρετική μαμά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This