Ο Αλμπέρτο Μποτία έλειπε από την πρεμιέρα της Ελένης Φουρέιρα γιατί έκανε baby sitting

«Έχουμε κι ένα μωρό» είπε η τραγουδίστρια

Must Read

H Eλένη Φουρέιρα έκανε πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονται γι αυτή τη σεζόν.

Οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι η Υβόννη Μπόσνιακ έδωσε το παρών όμως όχι ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία και ρώτησαν την τραγουδίστρια που βρίσκεται με εκείνη να απαντά:

«Έχουμε και ένα μωρό παιδί. Είναι πολύ μωρό και ακόμη ξυπνάει τα βράδια. Οι πρώτοι μήνες μαζί του είναι ονειρικοί. Το λέω πάντα και νομίζω ότι έχω καταντήσει μια κουραστική μαμά, αλλά είναι οι πιο ωραίοι μήνες της ζωής μου. Η κούραση είναι μεγάλη, αλλά είναι αυτή η πραγματικότητα».

Nα θυμίσουμε ότι ο Αλμπέρτο Μποτία αγωνίζεται από τον Ιούλιο στην νεοφώτιστη ομάδα της Super League Κηφισιά για να βρίσκεται στην Αθήνα και να ζει με την οικογένειά του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This