Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Υπήρξα πάρα πολύ αμαρτωλός, απατούσα»

«Είναι μαρτύριο, το να φοβάσαι μην χτυπήσει το μήνυμα, μην χτυπήσει το τηλέφωνο. Δεν είναι ζωή αυτό είναι μαρτύριο» πρόσθεσε

Must Read

Σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» έπαιξε ένα απόσπασμα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Γιώργο Λιανό και τον Παναγή Τζωρτζάτο, στο οποίο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε πως ήταν άπιστος όμως αυτό ήταν κάτι που τον έφθειρε πάρα πολύ ψυχολογικά.

«Υπήρξα αμαρτωλός πάρα πολύ. Απατούσα. Το έχω ξαναπεί. Έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες περιπτώσεις σχέσεων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φύγει από τη σχέση ή τον γάμο τους, και δεν βρίσκουν το κουράγιο να το πουν ή να γίνει μόνο του ή περιμένουν να το πει ο άλλος το τέλος. Πάνω σε αυτή τη χαζομάρα κάνουν πράγματα που δεν είναι νορμάλ. Είναι μαρτύριο, το να φοβάσαι μην χτυπήσει το μήνυμα, μην χτυπήσει το τηλέφωνο. Δεν είναι ζωή αυτό είναι μαρτύριο.  Ήθελα να πω ότι τα λάθη του παρελθόντος που έκανα, δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This