Δανάη Στράτου: Είδα τυχαία τον Γιάνη Βαρουφάκη να τρώει μια τυρόπιτα και θυμήθηκα πόσο μου… αρέσει (video)

Must Read

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν το ζευγάρι Δανάη Στράτου και Γιάνης Βαρουφάκης στην εκπομπή «Ενώπιως Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι μίλησε για την γνωριμία τους αλλά και τον γάμο τους που μετράει 15 χρόνια. Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ25, χαρακτήρισε την οικογενειακή τους κατάσταση ως «κολεκτίβα στη βάση του αναρχοσυνδικαλισμού» , ενώ κουμάντο στο σπίτι κάνει ο σκύλος τους ο Μόγλης. Αναφορικά με τα παιδιά τους που έχουν αποκτήσει από προηγούμενους γάμους, ο Γιάνης παραδέχτηκε  η Δανάη έχει άψογη σχέση με την κόρη του που την γνωρίζει από 1,5 έτους όμως εκείνος πέρασε  δύσκολα έως ότου αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τα παιδιά της συζύγου του που τους ήταν δύσκολο να τον συνηθίσουν ως «πατριό» αμέσως μετά το διαζύγιο της.

Η γνωριμία τους στην έκθεση της Δανάης

Ο Γ. Βαρουφάκης ισχυρίστηκε ότι ερωτεύτηκε την Δανάη Στράτου μέσα από την δουλειά της με αφορμή μια έκθεση της που επισκέφτηκε και εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο της. Όπως τόνισε, σημείωσε το όνομά της, ενώ κατάφερε να την γνωρίσει μετά από χρόνια.

Η Δανάη από την άλλη παραδέχεται ότι το βράδυ που γνωρίστηκαν μαζί με τους πρώην συζύγους τους, υπήρξε εγκεφαλικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Όταν μετά το διαζύγιο της τον συνάντησε στο δρόμο να τρώει τυρόπιτα, η ίδια θυμήθηκε πόσο της άρεσε και επεδίωξε μέσω μιας φίλης της να τον συναντήσει ξανά. Έκτοτε ο Γιάνης  την συνοδεύει σε κάθε παράτολμο και επικίνδυνο ταξίδι, αλληλοστηρίζονται και δυναμώνουν την σχέση τους με τον ίδιο να δηλώνει ότι εξακολουθεί να την ζηλεύει και η σχέση τους δεν φθίνει.

Όσο  για το πολιτικό βατερλό του 2015, ο Γ. Βαρουφάκης παραδέχτηκε ότι «μάλλον δεν είναι καλός πολιτικός όπως τον χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας», έδωσε όμως την δική του εκδοχή συνωμοσίας και παραδέχτηκε ότι έπαθε κατάθλιψη. Αρνήθηκε άλλη μια φορά την ατάκα «αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες» ενώ ανέλυσε πώς δέχτηκε την πρόταση του Κώστα Γαβρά για την ταινία στην οποία εκείνη που συνέβαλε δίνοντας στοιχεία από τα δρώμενα, ήταν η Δανάη που είχε βιντεοσκοπήσει την καθημερινότητα του τότε υπουργού οικονομικών, συζύγου της.

Δείτε επίσης: Λαμπάκια, στολίδια και χριστουγεννιάτικη διάθεση στα σπίτια των celebrities

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This