Μαρία Κωνσταντάρου: «Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα, εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα»

«Η γιατρός μου μου είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι τέλειες κι είπα "όχι ρε γαμ@τ@*"» αναφέρει η ηθοποιός

Must Read

H Mαρία Κωνσταντάρου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην απόφασή της να συμμετέχει στην εκπομπή «Cash or Trash», στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, στην απόφασή της να πουλήσει έναν καθρέπτη αντίκα, στη χαμηλή σύνταξη που λαμβάνει, στο θάνατο του μωρού της και στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί με πολύ χαμηλή ανταμοιβή.

«Το ποσό δεν με ικανοποίησε, στόχευα τουλάχιστον τις 2.500 ευρώ. Χρειαζόμουν τα χρήματα και πήγα στην εκπομπή. Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα. Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα. Η γιατρός μου μου είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι τέλειες κι είπα “όχι ρε γαμ***”. Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και παραμένω εδώ με ενοίκιο», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα περισσότερα χρήματα που έβγαλα από τη σειρά “Σοφία Ορθή”. Ήμουν λίγο σπάταλη κι είπα να τα επενδύσω. Τα επένδυσα κρατικά ομόλογα και έχασα όλα μου τα λεφτά».

 «Θα είχα έναν γιο, αλλά πνίγηκε με τον ομφάλιο λώρο. Δεν μου λείψανε όμως, τα παιδιά» εξομολογήθηκε για τη μητρότητα.

 «Η τελευταία πρόταση που δέχτηκα ήταν φέτος κι όταν μιλήσαμε για τα οικονομικά, ήταν απαράδεκτο. Κάτω των 1.000 ευρώ. Η προσφορά αυτού του ποσού είναι σαν να σε φτύνουν, προσβλητική», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This