Γενέθλια για τον γιo του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη σε prive club στο Λονδίνο

Must Read

Πλαισιωμένος από τους γονείς του Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη και τις καλλονές δίδυμες 18χρονες αδερφές του Ειρήνη και Ελισάβετ έσβησε τα κεράκια της τούρτας του (δεξαμενόπλοιο – τι, άλλωστε, θα μπορούσε να είναι;) ο 21χρονος κληρονόμος Παναγιώτης Τσάκος.

Μετά το δείπνο σε πριβέ club του Λονδίνου ακολούθησε πάρτι όπου έπαιξαν μουσική διάσημοι djs και την παράσταση έκλεψε η νέα γενιά, οι νεαροί φίλοι – συμφοιτητές και συμφοιτήτριες του εορτάζοντος.

Οι γονείς του εορτάζοντος δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνηση και τη χαρά τους για τα γενέθλια του γιου τους και ανέβασαν ενσταντανέ στα social media. Χαρακτηριστικά η μητέρα του Σήλια Κριθαριώτη, λαμπερή όπως πάντα -ντυμένη με πλεκτό μαύρο φόρεμα και κοσμήματα σμαράγδια-, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το πάρτι γράφοντας: «Χαρούμενα γενέθλια, μωρό μου. Με κάνεις περήφανη κάθε μέρα. Σ’ αγαπώ».

Μάλιστα, φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Παναγιώτη δημοσίευσε και ο πατέρας του, ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος. Ο μοναχογιός του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου και εγγονός του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, που φέρει το όνομά του, ζει στο Λονδίνο, καθώς σπουδάζει οικονομικά και ναυτιλιακά σε διάσημο πανεπιστήμιο της γηραιάς Αλβιώνας και είναι ο διάδοχος του Tsakos Group.

Διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φλας. Αν και οι έξοδοί του σε πριβέ κλαμπ του Λονδίνου είναι συχνές, δεν κυκλοφορούν ποτέ φωτογραφίες του. Αλλωστε η οικογένεια Τσάκου έχει το Λονδίνο δεύτερη πατρίδα της, καθώς διαθέτει πολυτελέστατο διαμέρισμα σε έναν από τους πιο αριστοκρατικούς δρόμους. Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσιάζει πολύ συχνά τις κολεξιόν της στη βρετανική πρωτεύουσα, και αυτή τη στιγμή τις χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των πολυκαταστημάτων Harrods στολίζουν οι δημιουργίες της, καθώς η Ελληνίδα σχεδιάστρια με τη διεθνή καριέρα σχεδίασε μια συλλογή demi couture με την επιμέλεια της υψηλής ραπτικής σε διαφορετικά μεγέθη για τα Harrods.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This