Μαρία Μενούνος: «Ο γιατρός αφαίρεσε τον όγκο στο πάγκρεας, τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου»

«Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής» έγραψε

Must Read

Η Μαρία Μενούνος πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πριν από μερικούς μήνες καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τον όγκο.

Στη συνέχεια όπως είπε η ίδια με τη βοήθεια του Αγίου Νεκταρίου και των γιατρών έγινε καλά, απέκτησε την κόρη της μέσω παρένθετης μητέρας και τώρα με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παγκρέατος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει το γιατρό της και να διηγηθεί το χρονικό του προβλήματός της και πως το βίωσε.

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This