Διαζύγιο για την Κατερίνα Λάσπα και τον Νεκτάριο Νικολόπουλο μετά από 14 χρόνια γάμου

Η κρίση στον γάμο τους ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά

Must Read

Τίτλοι τέλους για το γάμο της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου μετά από 14 χρόνια γάμου και δυο παιδιών, με την κρίση στο γάμο τους να έχει ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια, ενώ τα τελευταία δυο, ο επιχειρηματίας έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ωστόσο οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Φήμες για το χωρισμό τους κυκλοφορούσαν από τον περασμένο Μάιο με την Κατερίνα Λάσπα να λέει τότε στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ, που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος, γιατί επικοινωνούμε».

Από την μεριά του, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είχε πει: «Σαφώς και η Κατερίνα αποτελεί μέρος της κινητήριας δύναμης. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο συζητώ τα πάντα, παρότι δεν μου αρέσει να κουβαλώ στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς. Η Κατερίνα  μου καθόρισε τη ζωή, αφού μου ενέπνευσε τη διάθεση για οικογένεια. Η κόρη μας είναι η μεγάλη αδυναμία της ζωής μου και η οικογένεια το απάγκιο μου. Με την Κατερίνα γνωρίστηκα στην παραλία και στα δέκα λεπτά είχα πάρει την απόφαση ότι μαζί της θα πορευτώ το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου γνώρισε τον αληθινά αγνό έρωτα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This