Γνωστός ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς

Must Read

Γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Ο λόγος για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, ο οποίος απέκτησε μια υγιέστατη κόρη μαζί με τη σύζυγό του Σύλβια Δημητρακοπούλου, η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά.

Από την αρχή του τοκετού ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, τρελαμένος από χαρά, ανακοίνωσε τα καλά νέα στα social media, από την αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου, όπου βρίσκονταν ο ίδιος, φίλοι και συγγενείς, όπως η κόρη του Μελίτα και η πρώην σύζυγός του Βίκυ Πουλάκη, με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις!

Δείτε επίσης: Αδερφή πρώην διαγωνιζόμενης από το GNTM θα λάβει μέρος στο «My Style Rocks»

«Είμαι κοριτσοπατέρας! Η μικρή θα βαφτιστεί Μαιρούλα. Θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, από τη μητέρα της Σύλβιας!» αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην «Espresso» ο 54χρονος πρωταγωνιστής. «Δεν είμαι 57 χρονών, όπως αναφέρει το διαδίκτυο, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Λάθος είναι οι άλλοι» είχε συμπληρώσει τότε, υπερασπιζόμενος την πραγματική του ηλικία.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και η κτηνίατρος, Σύλβια Δημητρακοπούλου παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο στην Πλάκα, όταν εκείνη διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνη της. «Η Σύλβια ήρθε στην ήρεμη για πολλά χρόνια ζωή μου σαν… σίφουνας. Με το που την είδα ήξερα πως αυτή είναι!

Όταν της είπα πως μια μέρα θα παντρευτούμε, εκείνη γέλασε. Κακό του κεφαλιού της που έσκασε στα γέλια, γιατί με παντρεύτηκε τελικά» έχει εξομολογηθεί δημόσια ο «χαζομπαμπάς»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This