Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

Με τη Βίκυ Καβούρα θα το κάνουν επίσημο το πράγμα

Must Read

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες, συγκατοικούν, έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους και έχουν βάλει πλώρη για γάμο.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι θα επισημοποιήσει τη σχέση του μέσα στο 2024. Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και μητέρα του γιου του Αθηνά Πικράκη πριν λίγους μήνες.

Το περιβάλλον επιβεβαιώνει την είδηση περί επισημοποίησης της σχέσης του ενώ οι ίδιοι, χαμογελούν συγκαταβατικά στην ερώτηση χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν την είδηση. Το πιθανότερο λοιπόν είναι μέσα στη νέα χρονιά, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός να παντρευτούν καθώς είναι ήδη αχώριστοι εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This