Nεκτάριος Λεμονίδης σε Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αν είσαι καλη μαζί μου θα σε πάω στο Μπαλί»

«Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Το πήγα θαρραλέα και είπα ότι βγει» πρόσθεσε ο γιατρός μέλλοντας σύζυγός της

Must Read

Ο Νεκτάριος Λεμονίδης, ο ιατρός μέλλων σύζυγος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε μαζί της μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για να τον γνωρίσει ο κόσμος.

«Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Το πήγα θαρραλέα και είπα ότι βγει. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ. Όταν έχεις κάποιον που είναι αυτός που θέλεις, δεν περιμένεις πολύ για να παντρευτείς» είπε αρχικά ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Ήθελα να “κλέψω” λίγο από την δημοσιότητα της Ελίζαμπεθ. Αυτή είναι το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι ένας αφανής ήρωας. Έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία η Ελίζαμπεθ, αλλά δεν θα τα πω. Δεν χρειάζεται να είμαστε συνεχεία μαζί, λίγο και καλό».

Στην ερώτηση αν ο γαμπρός θα χορέψει ζεϊμπέκικο, είπε ότι δεν ξέρει ακόμη και πως θα το αποφασίσει ο ίδιος, ενώ αποκάλυψε πως αποκαλεί τη σύντροφό του «ερωτιάρα γυναίκα».

Τέλος, όταν ρωτήθηκαν για τον μήνα του μέλιτος, ο σύντροφος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι γύρισε και της είπε: «Εσύ θέλεις Μπαλί..» με τη μέλλουσα σύζυγό του να ενθουσιάζεται στην ιδέα. «Θα πάμε;» τον ρώτησε. «Αν είσαι καλη μαζί μου…» της απάντησε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This