Πέτρος Ίμβριος: Το ευρηματικό βιντεοκλίπ για το νέο του τραγούδι “Δεν Κάνει” με ανακριτές, Παπαδόπουλο-Φιλίππου (βίντεο)

Must Read

Mε μία δυναμική, ρυθμική και άκρως ανεβαστική ρούμπα, επιστρέφει δισκογραφικά ο Πέτρος Ίμβριος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία του, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου.

Έτσι, μετά και το «Ίσως», ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε στο «ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ», που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε κερδίζει.

Σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Ηλία Φιλίππου, και την μοναδική ερμηνεία του Πέτρου Ίμβριου, το «ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music, συνεπαίρνει με την μελωδία αλλά και τα μηνύματά του… για όσα κάνουν, ή δεν κάνουν, τελικά  στον έρωτα!

Το ολοκαίνουργιο hit του Πέτρου Ίμβριου, συνοδεύεται και από ένα ευρηματικό film noir βιντεοκλίπ, με έντονη πλοκή, μία κλοπή, έναν πίνακα, και πολύ μυστήριο,  που υπό την σκηνοθεσία του Σπύρου Καψίλη, και πρωταγωνιστές του δημιουργούς του τραγουδιού,  Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου, σε ρόλους ανακριτών, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, πραγματικά, σε καθηλώνει!

Απολαύστε το «ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ» από τον Πέτρο Ίμβριο!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This