Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Άννας Βίσση: Οι λόγοι

Η επίσημη ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου και η νέα ημερομηνία

Must Read

Η Άννα Βίσση είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα της για μεθαύριο Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο Hotel Ερμού όμως η έναρξη των εμφανίσεων αναβάλλεται σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η επιχείρηση και εξηγεί τους λόγους αλλά ενημερώνει το κοινό και για την νέα ημερομηνία που η τραγουδίστρια θα ξεκινήσει να εμφανίζεται στο μαγαζί.


Η επίσημη ανακοίνωση

«Η διεύθυνση του Hotel Ερμού ανακοινώνει πως η πρεμιέρα των εμφανίσεων μεταφέρεται για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, για σοβαρούς τεχνικούς λόγους. 

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αναβολή της πρεμιέρας και κλείνουμε ραντεβού από τις 15 Δεκεμβρίου για να ζήσουμε μαζί το απόλυτο show, που για ακόμα μία φορά έχουν ετοιμάσει η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της. 

Από την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η μουσική καρδιά της Αθήνας θα χτυπήσει ξανά δυνατά, με την Άννα Βίσση στο «Hotel Ερμού» για 8η συνεχόμενη χρονιά!» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This