Σε κώμα η ξαδέρφη της Μέγκι Ντρίο που βρέθηκε στα συντρίμμια μετά τον σεισμό στην Αλβανία (video)

Must Read

Δραματικές οι εξελίξεις για τη Μέγκι Ντρίο και την οικογένειά της, καθώς η 20χρονη ξαδέρφη της που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στην πατρίδα της πρώην παίκτριας του «GMTM», την Αλβανία, εντοπίστηκε τελικά σοβαρά τραυματισμένη.

Όπως αποκάλυψε η Μέγκι χθες το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε», τη βρήκαν ζωντανή στα συντρίμμια, αλλά όχι όπως ήλπιζαν. Η 20χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχει πέσει σε κώμα, ενώ η φίλη της, που αγνοούνταν μαζί της, δυστυχώς βρέθηκε νεκρή.

Eγκλωβισμένη με άλλα τρία κορίτσια

«Τη βρήκαμε μετά από πάρα πολλές ώρες, είναι σε κώμα τώρα. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Τουλάχιστον ήμασταν τυχεροί, γιατί ήταν εγκλωβισμένη με άλλα τρία κοριτσάκια, από τα οποία το ένα κορίτσι πέθανε» ανέφερε η Μέγκι από το πάνελ της εκπομπής του Open.

«Τη βρήκαμε κάτω από ένα μαγαζί, σε μια περιοχή κοντά στο Δυρράχιο… Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, με συγχωρείτε… Είχαν πάει στο μαγαζί σαν πελάτισσες και τις έπιασε εκείνη την ώρα ο σεισμός. Την ψάχναμε πάρα πολλές ώρες και ευτυχώς τη βρήκαμε… Εγώ ενημερώθηκα σχετικά από τους γονείς μου, οι οποίοι έφυγαν τα ξημερώματα για την Αλβανία, για να βρεθούν κοντά στους συγγενείς μας» συνέχισε το μοντέλο με φωνή που έτρεμε από συγκίνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This