Δακρυσμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα ερωτευτεί έναν γιατρό, αλλά…»

Για έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τον μέλλοντα σύζυγό της γιατρό παθολόγο Νεκτάριο Λεμονίδη για να μιλήσουν για τον επερχόμενο γάμο τους.

Κάποια στιγμή με αφορμή τη συζήτηση που γινόταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε μεταξύ αστείου και σοβαρού τον Νεκτάριο Λεμονίδη αν έχει κανέναν γιατρό να της γνωρίσει με εκείνον να της απαντά “άστο πάνω μου” και στη συνέχεια η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε σε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που είχε με έναν γιατρό ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στο ενδιαφέρον που έδειξε για εκείνη λέγοντας:

«Είχα ερωτευτεί έναν γιατρό πάρα πολύ! Τέλος πάντων, εξαφανίστηκε.  Κανείς δεν τον ξέρει, ούτε θα τον μάθει κανείς. Δεν έχει καμία σημασία. Είναι πολύ γοητευτικό για μένα να είναι κάποιος γιατρός. Γιατί καθόμαστε εμείς εδώ και πληρωνόμαστε και σιγά τι κάνουμε και υπάρχουν άνθρωποι αυτοί της στιγμή που σώζουν ανθρώπους και μπορεί να αμείβονται πολύ λιγότερο από άλλους».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This