Ελίζαμπεθ Ελέτσι-Νεκτάριος Λεμονίδης: «Ήμασταν στο τζακούζι μέχρι τις 05.30 το πρωί-Δεν είχαμε πολύ χρόνο, κάτι κάναμε»

Έτσι πέρασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Must Read

Έναν υπέρλαμπρο γάμο πραγματοποίησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό της καρδιάς της. Για τον πολυσυζητημένο γάμο τους μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor στην εκπομπή Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στις απώλειες που είχαν εκείνη την πολύ σημαντική ημέρα της ζωής τους.

«Περιμέναμε την Μελίνα Μακρή να τραγουδήσει με τον Ζερό το «Πιο ψηλά» καθώς μπαίναμε εμείς και ήταν άφαντη.  Δεν ήρθε, ενώ της κάναμε πόσες κλήσεις και δεν απάντησε ποτέ. Ούτε σήμερα το σήκωσε, δεν ξέρω τι γίνεται. Νομίζω ότι η Νικολούλη πρέπει αν τη ψάξει» είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και συνέχισε: «Δεν θα πούμε ονόματα, αλλά κάποιοι έδωσαν κενό φάκελο και κάποιοι δεν έδωσαν καν φάκελο κιόλας».

«Την πρώτη νύχτα του γάμου ήμασταν στο τζακούζι μέχρι τις 05.30 το πρωί. Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι» πρόσθεσε και ο Νεκτάριος Λεμονίδης απάντησε: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο, κάτι κάναμε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This