Άννα Ρεζάν για τους βιασμούς που υπέστη: «Αυτούς τους ανθρώπους τους συνάντησα ξανά»

«Ο ένας ήταν άνθρωπος από τον χώρο της μόδας»

Must Read

Η Άννα Ρεζάν αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ότι στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών έπεσε θύμα βιασμού, όχι μία αλλά δύο φορές.

Γι’ αυτήν την τραυματική εμπειρία μίλησε η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας πως έτυχε να συναντήσει τους βιαστές της.

«Ενώ εκείνη την ώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για την παράσταση που σκηνοθέτησα τώρα, για το καινούριο μου τραγούδι, την ταινία μου που έχω σκηνοθετήσει στην Αμερική, η συζήτηση πήγε εκεί και χάρηκα ιδιαίτερα. Έχει τύχει και παλιότερα που είχα κάνει αναφορά σε κρίσεις πανικού και είχα πει ότι ξεπερνιέται, το έχω δουλέψει πάρα πολύ. Σε μία παρέα μου είχε πει κάποιος γιατί να πάω να το συζητήσω με ειδικό και τι νόημα έχει και θα το δουλέψω μόνος μου. Πετάχτηκε ένας φίλος και είπε: θες να το δουλέψεις μόνος σου; Είναι καλό και σίγουρο βήμα να το καταλάβεις και να το δουλεύεις, αντί να κλειδαμπαρώνεσαι σπίτι σου και να πέσεις σε διάφορες ουσίες» ανέφερε η Άννα Ρεζάν.

«Αυτούς τους ανθρώπους τους συνάντησα ξανά. Έγινε τυχαία και δεν θεωρώ ότι έγινε τυχαία όταν εγώ το είχα δουλέψει και το είχα λύσει. Ο ένας ήταν άνθρωπος από τον χώρο της μόδας. Εγώ έκανα το ανάποδο. Ήμουν ηθοποιός, αλλά για να έχω τα προς το ζην έρχονταν κάποιες προτάσεις και έγινε όλη αυτή η ιστορία. Αυτός ο άνθρωπος είναι από τον χώρο της μόδας. Δεν είναι σκηνοθέτης. Όταν έλεγαν γιατί δεν μιλούσατε και δεν το καταγγείλατε… Όταν λαμβάνεις ένα sms καλύτερα να βγεις μαζί του γιατί θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα, είναι στα όρια της απειλής και του εκβιασμού.

Δεν είναι ποινικό αδίκημα, οπότε εσύ φοβάσαι, ενδεχομένως να αλλάξεις και δουλειά. Εγώ για να κάνω τη δουλειά που κάνω και να χτίσω την καριέρα μου στην Αμερική, κοιμήθηκα σε ότι σχήμα και χρώμα καναπέ υπάρχει… Αλλά να φτάνεις να λες σε αυτά τα μηνύματα ότι αυτός θα σου καταστρέψει την καριέρα και δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα γιατί σε έχει βάλει στο μάτι και αφού δεν του κάθεσαι, τελείωσε το έργο, εκεί είναι η τεράστια κακοποίηση. Η μητέρα μου ήξερε ότι είμαι σε ένα θεραπευτικό δρόμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This