Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του: «Φορούσε μία ειδική λακ στα μαλλιά, αν τον ακουμπούσε κάποιος στο κεφάλι μπορεί και να τον σκότωνε»

«Ο πατέρας μου φορούσε πρώτα τα παπούτσια ώστε να μη χρειαστεί να σκύψει και τσαλακωθεί το παντελόνι » αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την ιεροτελεστία του πατέρα του πριν βγει στην πίστα

Must Read

O Στέλιος Διονυσίου έδωσε μια συνέντευξη για τον πατέρα του Στράτο Διονυσίου και αναφέρθηκε και στην “ιεροτελεστία” την οποία ακολουθούσε πριν βγει στην πίστα.

«Υπήρχε μία ιεροτελεστία όσον αφορά την ενδυμασία του πάτερα μου, πριν βγει στην πίστα. Ο πατέρας μου ήξερε από την καλή κι από την ανάποδη, τι κοστούμι πρέπει να φοράει, πώς πρέπει να το φοράει, με το μαντιλάκι… Ο πατέρας μου φορούσε πρώτα τα παπούτσια ώστε να μη χρειαστεί να σκύψει και τσαλακωθεί το παντελόνι. Από τη στιγμή που έβαζε το σακάκι, δεν κουνούσε τα χέρια του για να μην κάνει τσάκιση το σακάκι», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Φορούσε μία ειδική λακ στα μαλλιά. Αν τον ακουμπούσε κάποιος στο κεφάλι μπορεί και να τον σκότωνε. Ήταν μια ιεροτελεστία. Κάποια στιγμή είχε μπει ο Άγγελος στο καμαρίνι του πάτερα μας, τον χαιρέτησε και μετά δεν το θυμόταν, γιατί τόσο ήταν αφοσιωμένος στο να ετοιμαστεί να βγει στην πίστα, μόνο εκείνο έβλεπε. Κάποιος θαμώνας πήγε να του πιάσει τα μαλλιά και ήταν σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα».

Τέλος, ο Στέλιος Διονυσίου αποκάλυψε 2 τραγούδια που δεν ήθελε να τραγουδήσει αρχικά ο πατέρας του και τα δυο έγιναν τεράστιες επιτυχίες: «Ο Γιάννης Πάριος είχε τραγουδήσει στον πάτερα μου το “Τα πήρες όλα και έφυγες” ήταν διστακτικός αλλά τον παρακάλεσαν και τελικά το είπε. Ο πατέρας μου θεωρούσε το “Εγώ να δεις”… γλυκανάλατο, αλλά φαντάσου να μην έλεγε και αυτό το τραγούδι, που έγινε τεράστια επιτυχία, που έχει γίνει και σλόγκαν μεγάλο: “Μου λες μ’ αγαπάς, εγώ να δεις”».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This