Μπάγια Αντωνοπούλου: «Η βόμβα στη Φίλωνος δυστυχώς κατέστρεψε τα γραφεία και το μαγαζί μας»

«Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, είχαμε όμως τεράστιες υλικές ζημιές» πρόσθεσε

Must Read

Mια ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στην οδό Φίλωνος στο κέντρο του Πειραιά, σε κτίριο στο οποίο στεγάζονται γραφεία και μαγαζιά.

Στο συγκεκριμένο κτίριο, βρίσκεται και το γραφείο της δημοσιογράφου Μπάγιας Αντωνοπούλου η οποία με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε τις υλικές ζημιές που υπέστη ο χώρος συνοδεύοντας τις εικόνες με την εξής λεζάντα:

“Κάποιοι για αγνώστους λόγους, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες κατέστρεψαν κόπους μιας ζωής. Εμείς και τα διπλανά καταστήματα πληρώσαμε το μίσος κάποιων συμφερόντων που ίσως να μη μάθουμε ποτέ. Η βόμβα στη Φίλωνος δυστυχώς κατέστρεψε τα γραφεία και το μαγαζί μας. Δε θέλω να εκφράσω όσα σκέφτομαι για τους ανθρώπους αυτούς, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα εμείς και τα υπόλοιπα τα μαγαζιά εδώ δε θα δουλέψουμε γιατί αυτοί οι «κάποιοι» το αποφάσισαν. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα, είχαμε όμως τεράστιες υλικές ζημιές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια από μπάζα και τα κομμάτια της καρδιάς μας” κάνοντας παράλληλα tag τον σύντροφό της, Νίκο Κώτση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This