Τρίτη 22/6/2021

Η Άβα Γαλανοπούλου εξηγεί γιατί άφησε «σύξυλο» το Γιάννη Ζουγανέλη, κι αυτός γιατί την «έντυσε» με μάσκα anonymous (video)

Η Άβα Γαλανοπούλου που θα συμμετείχε στην  παράσταση  «Happy Birthday Ελλάς» αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα, χωρίς να κάνει κάποια επίσημη δήλωση, ενώ ξαφνικά είδαμε το πρόσωπο της από την επίσημη αφίσα, καλυμμένο με μια μάσκα anonymous. Μιλώντας «Πρωινό» του Ant1, αποκαλύπτει το παρασκήνιο.

Ζητούσε τα δεδουλευμένα της

«Είχα επιλέξει τη σιωπή, αλλά λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που ακούω. Θέλω να θυμίσω πως ποτέ δεν έχω φύγει από δουλειά ως τώρα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε πως η τελευταία μέρα που έπαιξε στο θέατρο ήταν η Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Η Άβα Γαλανοπούλου ισχυρίζεται πως ζήτησε να παίξει ως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, αλλά τελικά αποφάσισαν να σταματήσει την Παρασκευή. «Εγώ ζήτησα να αποχωρήσω γιατί ζητούσα τα δεδουλευμένα, δεν ζητούσα δανεικά ούτε ζητούσα κάτι περισσότερο. Επίσης δυο μήνες που κάναμε πρόβες δεν είχα αμοιβή και έβαζα από την τσέπη μου. Την Παρασκευή μου ζήτησαν να υπογράψω πως φεύγω οικειοθελώς από το θέατρο. Δεν ξέρω πως ακούστηκε ότι εγώ το Σάββατο ανακοίνωσα πως θα φύγω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η τηλεφωνική παρέμβαση Ζουγανέλη

Λίγη ώρα αργότερα στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά και ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος δήλωσε πώς με δική του πρωτοβουλία μπήκε η εικόνα των anonymous στο πρόσωπο της κ. Γαλανοπούλου  και δήλωσε: «Η Άβα είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες. Την ξέρω πολλά χρόνια και σε ένα βαθμό μπορεί να συνέβαλα για να υπάρξει στο θέατρο, αλλά αυτό που γίνεται είναι παράλογο. Η αλήθεια είναι πως οι πρόβες πρέπει να πληρώνονται, αλλά αυτό δυστυχώς δεν γίνεται. Δεν υπάρχει θέμα δεδουλευμένων, όλοι πληρωθήκαμε στο τέλος του μήνα».

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Αποστόλου «κατηγορήθηκε» επειδή πήγε τα παιδιά του στο νεκροταφείο (video)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ