Γιατί η Ρούλα Κορομηλά παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο το Μιχάλη Χατζηγιάννη;

"Μου είπε «θα μιλάμε κάθε μέρα»! Και το έκανε." αποκάλυψε

Must Read

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή “Σπίτι με το Mega”.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σου είπε η Ρούλα Κορομηλά όταν συναντηθήκατε;

Το «σπορ» της παρουσίασης είναι ομαδική δουλειά. Συναντηθήκαμε, θυμάμαι, ένα απόγευμα με τη Ρούλα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και μου είπε ότι θα είμαστε αυθεντικοί, αληθινοί και θα προχωρήσουμε χέρι χέρι σε αυτή τη διαδρομή. Δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι έχεις εισπράξει από τη Ρούλα μετά από τέσσερις εκπομπές;

Με τη Ρούλα δεν γνωριζόμασταν προσωπικά από πριν. Στο πρώτο ραντεβού ανακαλύψαμε ότι η σχέση μας είναι καρμική, οι ζωές μας είχαν τόσους συσχετισμούς που αισθανθήκαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Με την ευγένειά της, με μια αγνή διάθεση να με κατευθύνει και να με προστατεύσει, ήθελε πολύ να το κάνουμε μαζί. Μου είπε «θα μιλάμε κάθε μέρα»! Και το έκανε. Με παίρνει κάθε μέρα και μου λέει: «Αγαπημένε μου συγκάτοικε, μην ξεχνάς ποιος είσαι. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα». Και αν είμαστε κάπου που δεν μπορούμε να μιλήσουμε, μου το στέλνει σε μήνυμα! Μετά από έναν μήνα γυρισμάτων, μέσα μου νιώθω ήσυχος γιατί δεν απομυθοποίησα τον άνθρωπο που ήξερα εγώ, όπως όλη η Ελλάδα. Γιατί στο καλλιτεχνικό στερέωμα δεν είναι πάντα όλοι αυτό που βλέπουμε. Στην περίπτωσή της, δεν κρύβεται πίσω ένας δεύτερος άνθρωπος με τον οποίο δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This