Ελένη Ράντου: «Ο Βασίλης με ερωτεύτηκε από έναν εμετό! Δεν έπλυνε το αμάξι του για 15 ημέρες»

«Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι με τον τζόγο»

Must Read

Στην Ολλανδία βρίσκεται η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου όπου κάνει εκεί το μεταπτυχιακό της στα εικαστικά.

Για το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της και το πως το διαχειρίζεται η Ελένη Ράντου μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» τονίζοντας πως: «Τώρα που η κόρη μου έχει φύγει στο εξωτερικό, κατέληξα ότι δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά τα φτιάχνεις για να τα βγάλεις στην κοινωνία, να τους δώσεις και μία σπρωξιά για να κατακτήσουν για να κατακτήσουν τη δική τους ζωή. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να ακολουθήσουν τη δική σου ζωή».

«Είμαι ο κλασικός τύπος που θα είμαι η κακή πεθερά, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ο άνθρωπος που της αξίζει. Δεν υπάρχει αυτό, είμαι κακούργα. Είναι οργανωμένο το έγκλημα, είμαι σίγουρη ότι δεν θα περνάει καλά μαζί μου ο γαμπρός», παραδέχεται στη συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου η αγαπημένη ηθοποιός.

 

H Ελένη Ράντου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως η πρόταση γάμου που της έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγινε από οίκτο, λόγω πίεσης που υπήρχε από τον οικογενειακό περίγυρο.

Δεν γνωρίζαμε όμως τι ήταν αυτό που έκανε τον τραγουδιστή να ερωτευτεί παράφορα την ηθοποιό.

«Έτσι με ερωτεύτηκε ο άντρας μου, από έναν εμετό. Βγήκαμε πρώτο ραντεβού, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ αμήχανοι. Είχε φέρει και όλη την παρέα του αυτός, εγώ ήμουν μόνη. Αρχίσαμε να πίνουμε σε ένα μπαρ και στο δεύτερο ποτό αρχίζω τους εμετούς και κάνω εμετό στο αμάξι του… δεν το έπλυνε για 15 μέρες. Μου λέει: δεν θα το πλύνω, γιατί είναι ο δικός σου εμετός. Εκεί κατάλαβα ότι μάλλον κάτι θα κρατήσει περισσότερο», αφηγήθηκε αμέσως μετά η Ελένη Ράντου.

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελένη Ράντο αναφέρθηκε στα πάθη που έχει.
«Ήμουν φανατική καπνίστρια. Τώρα είναι ατμός. Έχω μια σχέση εξάρτησης με αυτό. Αν άφηνα ελεύθερο τον εαυτό μου θα ήμουν χαρτόμουτρο. Τρελαίνομαι με τον τζόγο. Με έχει σώσει τον γεγονός ότι μου αρέσει να έχω τον έλεγχο σε όλα. Το ποτό δε το μπορώ, το προσπάθησα όταν ήμουν μικρή να πίνω για να μην είμαι αντικοινωνική, αλλά έχω ένα ένζυμο που μόλις πίνω κάνω εμετό», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This