Ελένη Ράντου: «Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου από τον Βασίλη, από οίκτο» (video)

«Το πρώτο που διέρρευσε παντού ήταν ότι εγώ τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού.»

Must Read

Η Ελένη Ράντου θεωρείται μία από τις ευχάριστες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο η ίδια αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα περίπου για μία 10ετία. Παρόλα αυτά η ίδια ετοιμάζεται να κάνει ένα δυναμικό come back μέσα από την νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις».

Η γνωστή ηθοποιός το 1994 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον γνωστό ροκ τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον λόγο που τους οδήγησε να παντρευτούν, αλλά και στον τρόπο που έγινε η πρόταση γάμου.

«Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: “Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω”! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: “Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ”; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο».

Η Ελένη Ράντου φοίτησε στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και παράλληλα πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, αποκάλυψε το bullying που είχε υποστεί στα ξεκινήματα της καριέρας της λόγω των στερεοτύπων εκείνης της εποχής.

«Ήμουν στο Εθνικό Θέατρο στα πρώτα μου βήματα, έκανα τη Στρίγγλα που έγινε αρνάκι -μόλις είχα βγει από τη σχολή. Τότε ήταν πολύ πρωτότυπο η ηρωίδα του έργου να είναι στην ηλικία του ηθοποιού, αυτούς τους ρόλους τους έπαιζαν 50αρηδες, 60αρηδες. Το πρώτο που διέρρευσε παντού ήταν ότι εγώ τα είχα φτιάξει με τον διευθυντή του Εθνικού.

Τον άνθρωπο ούτε που τον ήξερα. Όταν τον συναντούσα στον διάδρομο του Εθνικού, κοιτούσα κάτω με ενοχή. Και λέω κοίτα τώρα, με βάζουν στη θέση να νιώθω ότι δεν μπορώ να κοιτάξω έναν άνθρωπο στα μάτια γιατί υπάρχει όλη αυτή η παραφιλολογία ότι είναι μια νέα κοπέλα και έχει βρει… Υπήρχε μία αίσθηση ότι για κάποιον άλλο λόγο γίνονται τα πράγματα»

https://www.youtube.com/watch?v=ZbXzKAEtEno&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This