Πώς ο «Μr Kalua» Μανώλης Διαμαντούλης αναστάτωσε τα παιδιά του

Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα...

Must Read

Οταν το πρωινό της περασμένης Κυριακής χτύπησε το τηλέφωνο των αδελφών Σεμπάστιαν και Παολίνας Διαμαντούλη, από την άλλη γραμμή δεν ήταν κάποιος εκ των συνεργατών τους στα bar-restaurants όπου συρρέει η κοσμική Αθήνα.

Μετά το αρχικό σοκ από τα μαντάτα ότι ο 73χρονος πατέρας τους Μανώλης Διαμαντούλης συνελήφθη από τους αστυνομικούς έπειτα από τρελή καταδίωξη, έκαναν τον σταυρό τους που δεν είχε χυθεί αίμα στην άσφαλτο. Λίγες ώρες μετά, όλοι ήξεραν τι είχε συμβεί. Ο πατέρας τους οδηγούσε ανάποδα στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, θέτοντας σε κίνδυνο τα υπόλοιπα οχήματα. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας τον κάλεσαν με χρήση ηχητικών και φωτεινών μέσων να ακινητοποιήσει το όχημά του, όμως εκείνος πάτησε γκάζι συνεχίζοντας την τρελή του κούρσα στο κέντρο της Αθήνας, σε γραμμές του τραμ, σε πεζοδρόμια!

Σμπαραλιάζοντας κολονάκια, βολτάρισε στο Κολωνάκι, στους Αμπελόκηπους, στη λεωφόρο Μεσογείων, στην Αττική Οδό, φτάνοντας μέχρι την… Παλλήνη, αφού πρώτα παραβίασε δεκάδες κόκκινα φανάρια! Αποτέλεσμα; Σύλληψη, «καμπάνα» 12.560 ευρώ, αφαίρεση άδειας ικανότητας οδήγησής του για 1.160 ημέρες, «δωράκι» 175 πόντους στο ΣΕΣΟ, αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για 400 ημέρες και κατάσχεση το οχήματος. Στο εκρηκτικό αυτό κοκτέιλ η γαρνιτούρα ήταν το αλκοτέστ. Ο πατέρας τους ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, με τον ίδιο να δηλώνει στους αστυνομικούς… μεθυσμένος!

Και αν ο Σεμπάστιαν και η Παολίνα έμειναν εμβρόντητοι με όλα αυτά που μάθαιναν, άλλο τόσο εμβρόντητοι έμειναν οι πενηντάρηδες της αθηναϊκής νύχτας όταν έμαθαν ποιος είναι ο οδηγός του τρελού Ι.Χ.! Βλέπετε, τα… πνευματικά παιδιά του 73χρονου Διαμαντούλη είχαν «μεγαλώσει» όχι στα… πόδια του, αλλά στις μπάρες και στους καναπέδες του θρυλικού Kalua που πριν από δεκαετίες έγραφε ιστορία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους στο αθηναϊκό clubbing. Αλλωστε το τρίγωνο της διασκέδασης για τους μύστες του nightlife στο κέντρο της Αθήνας ήταν: Wild Rose (Πανεπιστημίου) – Kalua (Αμερικής) – Rock ‘n’ Roll (Λουκάρεως)!

Εκεί λοιπόν μια περίεργη Βαβέλ ανθρώπων της διασκέδασης έλιωνε μέχρι το πρωί στον χορό, στα ποτά και στο φλερτ! Από μοντέλα, γόνους ισχυρών οικογενειών, τηλεστάρ και επιχειρηματίες, μέχρι κυρίες των σαλονιών που το έλεγε η… καρδούλα τους (και όχι μόνο)! Μόνο που στην περίπτωση του «Mr Kalua» το περιστατικό της καταδίωξης δεν ήταν το μοναδικό που έβγαινε από το αστυνομικό δελτίο!

Την εποχή που μεσουρανούσε στην αθηναϊκή νύχτα, ένα βράδυ του Ιανουαρίου του 2005, οι θαμώνες του Kalua στην οδό Αμερικής προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους κάποιοι που δεν τους ήξεραν! Και είχαν δίκιο, γιατί επρόκειτο για δεκάδες άνδρες της Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής! Το ντου έγινε έπειτα από πληροφορίες που είχαν ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

Περισσότεροι από 80 αστυνομικοί, με εικονολήπτες που κάλυπταν κάθε λεπτό της επιχείρησης, εισέβαλαν στο κλαμπ την ώρα που διασκέδαζαν γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, της μόδας και του μόντελινγκ. Μετά το ντου βρέθηκαν 30 συσκευασίες-δόσεις (φιξάκια) με κοκαΐνη, πέντε δισκία ecstasy, τρία χαρτάκια εμποτισμένα με LSD και δύο δόσεις ακατέργαστης ινδικής κάνναβης. Αποτέλεσμα, να συλληφθούν 11 άτομα, με τα πλάνα να παίζουν στις ειδήσεις και το κους κους στην κοσμική Αθήνα να πηγαίνει σύννεφο!

Παρά το σούσουρο, ο Μανώλης Διαμαντούλης συνέχισε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όμως επτά χρόνια αργότερα το όνομά του θα παίξει πάλι στο αστυνομικό δελτίο! Ηταν το 2012 όταν ο Mr Kalua πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από το μπαρ Thalami της Μυκόνου, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στην Εντατική. Δράστης της επίθεσης, ένας νεαρός Σέρβος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το θύμα είπε κάτι στη συνοδό του. Από εκεί μέχρι και το τρίτο περιστατικό ο Μανώλης Διαμαντούλης δεν απασχολεί όχι μόνο τις αστυνομικές Αρχές, αλλά το όνομά του αρχίζει να σβήνει από τον χάρτη της διασκέδασης, μια και δίνει τη σκυτάλη στα παιδιά του, την Παολίνα, που για περίπου τρία χρόνια στο παρελθόν ήταν σύντροφος του Γιάννη Προκοπίου (γιος του εφοπλιστή Δημήτρη Προκοπίου), και τον Σεμπάστιαν, που στις αρχές της δεκαετίας έκανε έναν ονειρικό γάμο στη Μύκονο με τη Βραζιλιάνα Alexia Sednaoui, η οποία έσκασε στη Μητρόπολη της Μυκόνου στη Μικρή Βενετία με σπανιόλικο φόρεμα-νυφικό, χρυσές γόβες, διαμαντένια σκουλαρίκια με ζαφείρια και στεφάνι στα μαλλιά της από κόκκινες και φούξια παιώνιες.

Τα δυο αδέλφια όμως, εκεί που απολάμβαναν την επιχειρηματική τους επιτυχία τόσο με το beach bar Kalua στην Παράγκα της Μυκόνου όσο με το bar-restaurant Zuka (εκεί όπου ήταν το παλιό Kalua στην Αμερικής) όσο και με το Kalua Athens στην κορυφή του ξενοδοχείου «Nyx Esperia Palace» επί της Σταδίου, έχουν να διαχειριστούν και το γνωμικό «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This