Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Η γενική ατμόσφαιρα στον αισθηματικό σας τομέα θα αποπνέει ένα μυστήριο, ενώ ο αισθησιασμός σας θα είναι σχεδόν ορατός, κάνοντας τον σύντροφό σας να θέλει να αποδράσετε κάπου οι δυο σας. Οσοι είστε ακόμα μόνοι ενδέχεται να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία. Βγείτε, διασκεδάστε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αποδεχθείτε προσκλήσεις και θα δείτε αρκετά από τα όνειρα που έχετε για την προσωπική σας ζωή να εκπληρώνονται. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αφήστε για λίγο στην άκρη θέματα που σας αναλώνουν σε καθημερινή βάση. Ενισχύστε τον επικοινωνιακό τομέα σας, ώστε ό,τι προκύψει και θέλετε να προχωρήσει να μην κολλήσει από ασυνεννοησία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να βλέπετε ως εμπειρίες ό,τι έχετε ζήσει έως τώρα και μη μετανιώνετε για τα λάθη που νομίζετε ότι διαπράξατε, αφού ακόμα και μέσα από αυτά μάθατε να είστε πιο δυνατοί και πιο ολοκληρωμένοι ως άνθρωποι. Αποφύγετε να θίξετε στον σύντροφό σας πρόσωπα του οικογενειακού του χώρου, ακόμα κι αν εκείνα σας προκαλέσουν. Αφήστε το να περάσει χωρίς να κάνετε σχόλια ή να τους απαντήσετε, γιατί θα χαλάσετε άδικα το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στη σχέση σας και θα ανοίξετε συζητήσεις χωρίς τέλος, οι οποίες τα μόνα που θα σας προσφέρουν είναι γκρίνια και σκηνές παραλογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολικές κινήσεις ή δηλώσεις, τις οποίες είναι σίγουρο ότι θα μετανιώσετε πολύ γρήγορα. Συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και οι ιδέες θα σας κατακλύζουν, ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία. Φροντίστε να είστε χαλαροί και όχι υπερβολικοί σε ό,τι αποφασίσετε να κάνετε. Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας θα βοηθήσει στην πιο γρήγορη προώθηση των υπόλοιπων υποθέσεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και, γιατί όχι, την ανακάλυψη ενός συντρόφου. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και μην αλλάζετε απόψεις. Η προς τα έξω εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με πολύ οικεία πρόσωπα, ακόμα και αν σας προκαλέσουν. Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά.

ΛΕΩΝ: Ολοκληρώστε συνεργασίες που πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους, ακόμα και αν κατά κάποιον τρόπο σάς φαίνονται δύσκολες. Θα κάνετε μεγάλα βήματα προόδου, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στον οικονομικό σας τομέα. Ξεπεράστε οικονομικές πιέσεις για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα σχέδιά σας. Κάντε τη σχετική υπομονή μέχρι να συλλέξετε όλα τα δεδομένα, που θα σας οδηγήσουν στις σωστές κατευθύνσεις. Ακόμα και με κάποιες πιέσεις θα προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας, οπότε μη χάσετε την πίστη στις ικανότητές σας. Θα αρχίσετε να ξεπερνάτε εμπόδια που σας κρατούσαν σε μια αγχωτική κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο επαγγελματικός χώρος θα σας χαρίσει ευκαιρίες προόδου, γι’ αυτό χειριστείτε τις με σύνεση και ωριμότητα. Ανταποκριθείτε σε καλέσματα, καθώς αρκετά ευνοημένες θα είναι οι επαφές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αφήστε το παρελθόν να πάει στο καλό και αρχίστε να ζείτε το σήμερα για να απολαύσετε το αύριο. Κρατήστε μόνο ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και ανοίξτε πανιά για τον νέο έρωτα που έρχεται να σας κατακτήσει. Η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο και είναι πιθανό να προχωρήσετε στην επισημοποίησή της ή ακόμα και σε γάμο.

ΖΥΓΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και από εδώ και στο εξής θα θέλετε να λειτουργείτε μέσα στη σχέση σας μόνο με αυτόν τον τρόπο. Η εβδομάδα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος που σας έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις. Τα πράγματα θα κινηθούν προς θετική κατεύθυνση, αλλά ίσως τα γεγονότα εξελιχθούν με κάπως περίεργο τρόπο και σας γεμίσουν άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διακρίνετε τα πραγματικά συμφέροντά σας, γιατί πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις με αρκετά αισιόδοξη διάθεση. Εστιάστε περισσότερο την προσοχή σας στις σχέσεις σας. Θα αρχίσετε να έλκεστε από άγνωστες καταστάσεις, ενώ θα αναζητήσετε τρόπους να γνωρίσετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να χρειαστεί να χειριστείτε ένα θέμα με αρκετή ένταση, αλλά θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Διεισδύστε περισσότερο στον εαυτό σας και ανακαλύψτε τα χαρίσματα που κρύβετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας. Οι προσωπικές σχέσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να δίνετε στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά. Η ισορροπία που χρειάζεται να δείξετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες. Μια καινούργια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και νέες γνωριμίες που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά. Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού, όπως φαίνεται, θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σχέσεις σας ή και να σας δημιουργήσουν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε τον χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Ερωτικά, έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ, επαγγελματικά, θα είστε πιο σίγουροι για αυτά που ζητάτε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να τα πάρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε μόνο με τον σύντροφό σας, μια που έχετε ανάγκη από αγάπη και είναι πρόθυμος να σας την προσφέρει απλόχερα, και μην επιτρέψετε σε κανέναν να αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές σας και να σας δημιουργεί προβληματισμούς. Το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα καταναλώσουν αρκετό από τον χρόνο σας, αλλά σχεδόν όλες θα είναι αποδοτικές και επικερδείς αφού η οργάνωσή σας θα λειτουργεί σε άριστο συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, κερδίζοντας τους γύρω.

ΙΧΘΥΕΣ: Μείνετε μακριά από μπερδεμένες ή άρρωστες καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και κάντε τις αναζητήσεις σας με καθαρό μυαλό. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάποια σημαντική εξέλιξη, καθώς θα υπάρξουν ανοίγματα για τις επαγγελματικές επιδιώξεις ΣΑς. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι και υπομονετικοί σε κάποια υπόθεση που δείχνει να έχει καλές προοπτικές για το μέλλον. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε αξεπέραστα εμπόδια. Διακρίνετε τις ευκαιρίες επέκτασης των οικονομικών σας συμφερόντων, καθώς η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστή θα είναι η τελική επιλογή σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This