Βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι της Θεοφανίας Παπαθωμά

Πρόκειται για οροφομεζονέτα της ηθοποιού στο Παλαιό Φάληρο

Must Read

Μετά τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά βρίσκεται αντιμέτωπη με ακόμη μία δυσάρεστη συνθήκη, αφού -όπως έγινε γνωστό- το σπίτι που έχει αποκτήσει εδώ και σχεδόν 20 χρόνια στο Παλαιό Φάληρο βγαίνει σε πλειστηριασμό!

Η δημοφιλής ηθοποιός, που αποθεώθηκε το τελευταίο διάστημα για τις ερμηνείες της στις «Αγριες μέλισσες» και στο «Μαύρο ρόδο», αλλά απασχόλησε την κοινή γνώμη και με τον τερματισμό της πολύχρονης σχέσης της με τον γνωστό τραγουδιστή, βιώνει ακόμη μία δύσκολη περίοδο, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί ως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ίδια φαίνεται πως είναι οφειλέτρια σε διαδικασία πλειστηριασμού με επισπεύδουσα, την υπό ειδική εκκαθάριση, Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας. Ως αποτέλεσμα, το σπίτι της έχει προγραμματιστεί να βγει στο «σφυρί» στις 26 Ιουνίου του 2024, στην περίπτωση, βέβαια, που μέχρι τότε δεν έχουν κινηθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή της διαδικασίας.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία οροφομεζονέτα του εβδόμου και ογδόου ορόφου, συνολικού εμβαδού 121,82 τ.μ., σε πολυκατοικία κατασκευής του 1978, η οποία βρίσκεται επί της οδού Τρίτωνος, στη θέση Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο, ενώ η τιμή της πρώτης προσφοράς έχει εκτιμηθεί στα 348.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θεοφανία Παπαθωμά το απέκτησε το μακρινό 2005 μέσω συμβολαίου αγοραπωλησίας, έπειτα από δάνειο που είχε πάρει, ωστόσο τα τελευταία χρόνια επέλεξε να το νοικιάσει και η ίδια πήγε να μείνει σε διαμέρισμα στο Ντράφι.

Μένει να διαπιστωθεί, αν θα καταφέρει μέσα από διαδικασίες να αποτρέψει τον πλειστηριασμό ή αν θα χάσει το διώροφο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This