Νατάσα Μεντή: Από την Κόλαση στον… Παράδεισο

Η τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή, που έζησε στο πετσί της τη σύρραξη στη Γάζα, εμφανίζεται live στη Νέα Υόρκη

Must Read

Από το φλεγόμενο Ισραήλ, στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη. Αλλαγή παραστάσεων για την τραγουδίστρια Νατάσα Μεντή, η οποία έγινε viral τον περασμένο Οκτώβριο, όταν δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο από το Τελ Αβίβ, όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους την ημέρα που χτύπησε η Χαμάς και άρχισε η σύρραξη στη Λωρίδα της Γάζας.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Μιλώντας τότε στην «Espresso» είχε εξομολογηθεί πως βίωσε τον απόλυτο τρόμο, καθώς το ταξίδι της στο Ισραήλ για να τραγουδήσει, όπως είχε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν, μετατράπηκε μέσα σε μια στιγμή σε εφιάλτη, καθώς δεν μπορούσε να φύγει από τη χώρα. Στο τέλος τα κατάφερε, αλλά οι μνήμες από το σκηνικό του πολέμου θα την ακολουθούν για πάντα.

«Πλέον βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη εδώ και δύο μήνες περίπου και εμφανίζομαι σε ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά με live ελληνική μουσική που υπάρχουν εδώ, το Λατέρνα» μας λέει η Νατάσα Μεντή, η οποία έφυγε για τις ΗΠΑ λίγο μετά την επεισοδιακή επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ισραήλ και αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη στα τέλη Ιανουαρίου. «Ηταν μια εμπειρία που με σημάδεψε. Οχι μόνο λόγω του κινδύνου στον οποίο εκτέθηκα και των εικόνων που είδα εκεί, αλλά και εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε το βίντεο που ανέβασα στο TikTok. Εκανε, νομίζω, πάνω από 55.000 προβολές μέσα σε 24 ώρες. Ακόμα και στην Αμερική με έχουν αναγνωρίσει από αυτό» συνεχίζει η τραγουδίστρια.

«Επικοινωνώ με τους φίλους μου στο Ισραήλ, ευτυχώς είναι μια χαρά. Ο πόλεμος συνεχίζεται, αλλά τα μαγαζιά αρχίζουν σταδιακά να λειτουργούν πάλι. Μου έχουν κάνει μάλιστα και προτάσεις να ξαναπάω, αλλά για την ώρα δεν σκοπεύω να το κάνω. Δεν φοβάμαι. Θα πήγαινα ξανά. Απλώς όχι ακόμα… Αυτό που έχει σημασία πάντως είναι πως τα πράγματα είναι πλέον καλύτερα στη χώρα» αναφέρει στην «Espresso» η Νατάσα Μεντή, η οποία ζει τώρα ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό στη Νέα Υόρκη.

«Ο κόσμος εδώ διασκεδάζει με την ψυχή του. Μαζεύονται συχνά για να διασκεδάσουν οι Ελληνες της Αμερικής, κάνουν γλέντια με κάθε ευκαιρία, γιορτές, γενέθλια, γαμήλιες επετείους. Μάλιστα, πολύ συχνά, αντί για λουλούδια, πετάνε δολάρια, όταν έρχονται στο τσακίρ κέφι. Φυσικά, τους λείπει η πατρίδα. Οι περισσότεροι όμως έρχονται τα καλοκαίρια» προσθέτει η τραγουδίστρια, η οποία πέρα από τη δουλειά της κάνει και τουρισμό στη Νέα Υόρκη. «Πήγα σε ένα παραμυθένιο μέρος στο Μπρούκλιν, που το επισκέπτονται άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο. Τα σπίτια είναι όλα στολισμένα σε σημείο… υπερπαραγωγής, γιατί κάνουν διαγωνισμό κάθε χρόνο για το ποιος έχει κάνει τον καλύτερο στολισμό…» καταλήγει η Νατάσα Μεντή, στέλνοντας και τις ευχές για «ένα όμορφο 2024, με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This