Φουλ της… πάνας το 2023! – Η showbiz γέμισε από γεννητούρια τη χρονιά που πέρασε

Ο πελαργός έκανε... υπερωρίες

Must Read

Ο «πελαργός» είχε δουλειές με φούντες το 2023, αφού ήταν πολλές οι διασημότητες της εγχώριας showbiz που έφεραν στον κόσμο τα μωράκια τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες.

Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος έξω απότο μαιευτήριο

Η αρχή έγινε στις 3 Ιανουαρίου με την είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο βάφτισαν κιόλας μέσα στη χρονιά, δίνοντάς του το όνομα Βλάσσης – από τον πατέρα του γνωστού επιχειρηματία.

Ο Πάρης, καρπός της ένωσης της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ήρθε στον κόσμο με καισαρική στις 8 Ιανουαρίου, κάνοντας πιο όμορφη τη ζωή της influencer και του μοντέλου, οι οποίοι υπέγραψαν και σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν από την άφιξη του «πελαργού».

Τούνη και Αλεξάνδρου με το αγοράκι τους

Το πρώτο της παιδί απέκτησε στις 6 Φεβρουαρίου η Τζούλια Αλεξανδράτου, κρατώντας ωστόσο την ταυτότητα του πατέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πρώην μοντέλο απέκτησε κόρη, την οποία έβγαλε Πάρις, αντλώντας πιθανότατα την έμπνευσή της από το είδωλό της που δεν είναι άλλη από την Πάρις Χίλτον. Μανούλα έγινε την ίδια περίοδο, συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου, και η Ελένη Φουρέιρα. Η σταρ της ποπ σκηνής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος της κρατούσε το χέρι στην αίθουσα τοκετού.

Η Ελένη Φουρέιρα θηλάζει το μωράκι της

Στάση στο σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου έκανε ο «πελαργός» στις 5 Μαΐου. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, ενώ είχε κι αυτή στο πλευρό της τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά. Καλοκαιρινό ήταν το baby boom για την κόρη της Αντζελας Δημητρίου, Ολγα Κιουρτσάκη. Δεύτερος γιος για τη Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η Μαλέσκου σε πελάγη ευτυχίας

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε στις 15 Μαΐου και έστειλε μήνυμα μέσω Instagram στις γυναίκες followers της να μη φοβούνται τον φυσιολογικό τοκετό. «Το πρώτο μου παιδί το είχα γεννήσει με καισαρική! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά να μην επιτρέψουν στον φόβο τους να τους εμποδίσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε στις 7 Ιουνίου η Μαρκέλλα Γιαννάτου, καρπό της μακροχρόνιας σχέσης της με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο. Μιας σχέσης που όμως ολοκληρώθηκε πριν από τα γεννητούρια, με τους γονείς της μικρής ωστόσο να έχουν πλέον μια καλή συνεργασία για το μεγάλωμά της.

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν φέτος η Τζούλια Κόλλια και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι στις 16 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας έτσι την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον γνωστό πλαστικό χειρουργό. Στα μέσα του καλοκαιριού ο «πελαργός» έφτασε για τρίτη φορά στο σπιτικό της Κλέλιας Πανταζή και του Λευτέρη Τσάκαλου, φέρνοντας για τρίτη φορά αγόρι. Την 1η Αυγούστου η Ολγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του γάμου της με τον Φώτη Λώση. Η μικρή θα ονομαστεί Μικαέλα-Αγγελική, με τη «Λαίδη» γιαγιά της να καμαρώνει και να δηλώνει περήφανη.

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν στις 14 Σεπτεμβρίου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους στην Αίγινα. Η 30χρονη φαρμακοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μαζί με τον δημοφιλή τραγουδοποιό απολαμβάνει πλέον τις χαρές της οικογενειακής ζωής. Στις 11 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά τα γενέθλιά της, η Μαρία Καρλάκη έφερε στη ζωή ένα πανέμορφο αγοράκι που, όπως αποκάλυψε η ίδια, θα πάρει το όνομα Ραφαήλ και θα βαφτιστεί στη Μυτιλήνη το ερχόμενο καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια έχει κάνει γνωστό πως θα μεγαλώσει μόνη το παιδί της, καθώς δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον πατέρα του.

Η Μαρία Καρλάκη με τον γιο της

Στις 21 Νοεμβρίου έγιναν επίσης γονείς η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός της «Παραλίας» απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2 κιλών και 900 γραμμαρίων και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Polkar, ο οποίος ήταν κοντά της σε όλη τη διάρκεια του τοκετού, δηλώνει ξετρελαμένος! Λίγες μέρες μετά, στις 24 Νοεμβρίου, το… βάπτισμα του πυρός ως μητέρα πήρε και η Γιούλικα Σκαφιδά, της οποίας η εγκυμοσύνη ήταν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς την ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, ένα υγιέστατο αγοράκι που της έχει πάρει τα μυαλά.

Τρυφερό κλικ της Σκαφιδά με τον γιο της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This