Η Ιωάννα Τούνη υποδέχθηκε το 2024 στο Μεξικό με μαγιό και σκούφο του Άγιου Βασίλη

«New Year’s eve at #Tulum. Χρόνια πολλά από όλη την οικογένεια. P.S: Επιτέλους ρε παιδιά, φτάσαμεεεεεεεε», έγραψε στη λεζάντα

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με το μικρό τους γιο Πάρη, είχαν κανονίσει να κάνουν ταξίδια για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όμως αντιμετώπισαν κάποιες αντιξοότητες και αναποδιές που τους χάλασαν λίγο τα σχέδια, αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

Αρχικά είχαν προγραμματίσει να πάνε στο Μαρόκο πριν από μια εβδομάδα, όμως δεν τα κατάφεραν καθώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρρώστησε και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο. Δεν το έβαλαν κάτω όμως και οργάνωσαν δεύτερο ταξίδι αυτή τη φορά για να κάνουν Πρωτοχρονιά στο Μεξικό.

Και πάλι όμως ταλαιπωρήθηκαν καθώς έμειναν στη Λισαβόνα καθώς έχασαν την πτήση ανταπόκρισης προς το Μεξικό. Μετά κόπων και βασάνων κατάφεραν να φτάσουν τελικά στο Μεξικό και να κάνουν Πρωτοχρονιά οι τρεις τους με τα μαγιό τους σε μια πισίνα.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στη λεζάντα έγραψε:«New Year’s eve at #Tulum. Χρόνια πολλά από όλη την οικογένεια. P.S: Επιτέλους ρε παιδιά, φτάσαμεεεεεεεε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This